Skrivfel

Mys och sånt på Fredag, my bad.
Stod fel förut.
Först lite förferre hos Elin sen blir det brorsan&syrran ;D


Lips of an angel


Fantastisk låt


Fattig

Jag är verkligen fattig som en kyrkråtta nu, hur fan ska man ha råd att köpa julklappar och festa?
 Livet är bra hårt ibland. Jag förstår inte vad jag riktigt lägger mina pengar på, man kanske borde fixa någon slags budget, jag vet ju inte ens vad telefonen och internet kostar i månaden, fin koll jag har.




Besökte syrran och svågern idag, vi skulle vara där i ungefär 1,5 timma. Det slutade med att vi var där i 4 timmar. Lekte med Qwintus i Qornelia så nu ringer det typ i öronen på mig. Snart ska vi käka risgrynsgröt :D

Fan vad jag längtar tills på Onsdag, då blir det fest och mys och julskinksmacka på morgonen nomnomnom!

Ja det här blev ju ett rätt random inlägg eftersom jag inte skrivit på ett tag men jag ska försöka värma upp fingrarna igen, det måste bli roligare på den här bloggen!

Haha, mitt syskonbarn håller i en ballong och säger att det är citronjuice som jag ska dricka, och att jag måste dricka ur snoppen HAHAHA, jag har det på film! Fast han menade ju självfallet flärpen på ballongen, liksom.


HATBREV

Det här hatbrevet går till sj, dess personal och kundtjäst.

Är det meningen att man ska slänga ut biljetter för 700 spänn på en resa som skulle kostat 200, vad fan är det för fel på er och erat jävla system?
Spydiga jävla busschaufförer och jävla errorsidor på hemsidan, ta er i kragen för i helvete.

Jag blev så jävla frustrerad så jag nästan började gråta, vill ni få oss och gråta ellr? Va? VA?!

 
Jävla otursdag idag alltså, är det karman eller? Jag fattar ingenting, jag har ju inte gjort något dumt ens? Jag är så jävla uppstressad nu ska jag vill klsa någonting.



Äntligen har jag den där jävla biljettjäveln så när jag kommer till västerås ska jag och madde gå och bli fotade, hoppas det blir bra bilder iaf, annars dödar jag förmodligen någon.



Ut i natten 2

Haha, jag är så jävla töntig.
Jag fastnade för Peaches version av ut i natten, alltså (i en rosa helikoptergruppen), och så har någon tagit bort den från youtube! Så har jag försökt hitta den och så hittade jag den på deras hemsida, så okej, det var ju skitbra! Men så finns bara halva låten, vad är det för jävla skit??? Ska man behöva köpa singeln, NEJ! NEEEJ det går jag inte med på, det måste väl ändå finnas en gräns, eller?


Ut i natten!




Nostalgi från när man var ung och dum, jag blir så glad av den här låten!


Kräkfis

Stefan: (fiiiis)
Bella: Fan vad äckligt, det lät som en kräkfis....som att ditt anus kräkte ut sig gaser.


Andööööööörs!

Jag har jobbat som funktionär på rullstolsrugbySM i Norberg och hade den viktiga uppgiften, seketariatsittare. Jag har lärt mig att om man skaffar unge och döper den till Anders så ska man inte bo i skåne. ANDÖÖÖÖRS ANDÖÖÖRS. Det låter inte bra helt enkelt.
Jag har även lärt mig att man inte ska ta i för fulla muggar när man ska rycka loss en tvål från väggen, det resulterar bara i skärsår på fingrarna.
Det är något märkligt med mina fingrar, jag kan inte riktigt kontrollera dem ibland...små korvelutter.



Brevbärare

De är fartdårar och tänker bara på en enda sak, att dela ut sin post snabbast möjligast
Brevbärare, ve och fasa!!!

Jag kilade i riktning mot Stefans lägenhet när jag hör ett pling i jackfickan, ett sms där ligger och väntar! Min kropp reagerar på hjärnans signaler och stannar mig någon meter innan en liten mini-utfart mellan ett par hus. Två sekunder senare kommer en djävulens satyg, brevbäraren i ilande fart (typ) ut från denna så kallade mini-utfart. Där jag skulle varit vid samma tidpunkt om inte smset hindrat mig i sista sekund! Så jag kan tacka min kära klasskompis Veronica Alstermark för sin insats och flickra fingrar, utan ditt sms hade jag nog legat på sjukhus. Tack tack.


Inköp

Paljettleggins H&M

Duschdraperi H&M

Leopardlakan H&M


Gårdsprojekt

Vi FL1are har haft gårdsproject hela den här veckan. Samarbetat har dock inte varit det bästa i vår basgrupp. Jag blir den här diktatorn (men bara för att jag känner att jag måste!) och det känns inte riktigt rätt. Vi fick iaf ihop skiten till slut och resultatet blev en fritidsgård.

Tack till mina kollegor och Filips vilda fantasi:

Dangerous Styffe
Poisoness Filip
Malin from hell
Evil Erika
KamakazeJossan

//Isabelsebub




RSS 2.0