Guldsmedshyttan

Hälsar på kusin i guldsmedshyttan och passar på att gulla med lilla Elsa, fyra månader <3.

Vaknar halv sju på morgonen och kan inte sova om, vad gör man? Jo man går ut med kissnödiga hundar och fotar soluppgången, förbannar mig själv för att jag inte tog med mig dunderkameran...


Trattisar

Dagens skörd av trattkantareller, det gjorde vi bra Elin !


Hemmafru

Har precis laddat ner bloggappen till mobilen, på så sätt kommer jag kanske att kunna blogga lite mer när det faktiskt händer något.
Jag vet inte vad som hänt med mig men på sistone så har jag verkligen kommit in i hela den här "hemmafrugrejen". Jag utför någon form av städning varje dag och när jag inte har något kvar att städa så känner jag mig typ tom inombords, låter ju sjukt tragiskt haha.

Snart slutar Elin och då är det svampplockning round two som gäller, fett taggad!


Kenzas

Haha alltså jag dör lite bara. Var inne och kikade på Kenzas blogg i brist på annat att göra, hon är sådär sjukt snygg så att man nästan vill döda henne lite plus att hon har jävligt schysst klädstil.. Man försöker hela tiden boosta sig själv med att titta på de saker på sin egen kropp som är fina. Just nu har jag lite problem, jag ser mest en svullen gris, dock har jag ju en grym ursäkt till detta! Men om ni vill bli inspirerade att gå ner i vikt tycker jag ni ska besöka hennes blogg. Är ni som mig som mest mår dåligt av hur snygga andra är ska ni nog inte göra detta, om ni inte älskar att lida lite då.. ;)
 
 
 

Snooz

Jag bara råkade försova mig lite i morse.. Satt och pratade med min kusin i telefon och bläddrade lite i min almanacka när jag upptäckte att shit, jag ska ju vara på miRoi idag. Med guuuud vad synd att jag missade en och en halv timma! Tänk jag hade ju kunnat surfa på facebook en timma extra.. Den ljuva bitterheten =)
 
Imorgon ska jag och Elin hälsa på Sara och Freja och rota bland lite barnprylar och sedan bege oss ut i skogen för att leta svamp. Jag bara längtar så otroligt mycket att få komma ut i naturen! Det var så längesen så jag bara skriker inombords! 
 
 
Mitt och Veras fynd under förra årets svampplockning!

Rosor

 
Dessa stod på hallgolvet när jag kom hem från jobbet häromdagen :')
Se här vilken urfin pojkvän jag har! Älskar det oförutsägbara :)

PROLASH

Nu tänkte jag faktiskt göra lite reklam för en produkt som jag hittade genom aftonbladet. Jag har nu på grund av graviditeten tappat väldigt mycket av mina ögonfransar vilket är en stor sorg. Jag använde X-lash förut vilket jag tyckte fungerade skitbra men nu ska jag alltså testa att använda PROLASH serum istället. Genom aftonbladet fick man 80% rabatt på produkten som från början kostade runt 1000 kronor. Har googlat mycket på produkten och de som använder produkten verkar vara väldigt nöjda med sina nya, fylligare och längre fransar. Mycket bättre med naturliga än att kleta på massa onödiga fransar som i alla fall snart ramlar av och dessutom kostar mycket pengar ;) 
 
Det enda jag tyckte var dåligt med produkten var att det sved som fan om man råkade få det i ögat, vilket känns konstigt när det är meningen att man ska ha det på fransroten?
 
Well well, vi får hoppas på att det fungerar =)
 

Klagosång från sjätte våningen

Fyfan vad roligt det är att vara gravid ibland (lyser sarkasmen igenom?). Nu ska jag försöka klargöra en sak här en gång för alla. Jag är nämligen lite trött på att få höra; men guuuuuuuuuuud vad stor du är! Det måste ju vara tvillingar! Eller tvärtom hur jäkla liten man är.. Så försöker man le och säga; Ja det där kan ju vara olika. För det är det. Visst jag är i sjätte månaden och har en sjukt synlig mage, men på vissa syns det inte alls så det är otroligt olika. Så lägg av va!
 
Nu har barnet bestämt sig för att ligga och klämma på en nerv som gör att det ilar i hela livmodern, helt fantastiskt. Känns som att magen ska typ ramla ut. Sen upptäckte jag för några dagar sen att jag typ tappat mina ögonfransar! ARGH.. 
 
Självklart helt värt det att vara knallröd runt ögonen, inga ögonfransar och ilningar i magen, väldigt glad att jag sluppit må illa so far. Var hos barnmorskan igår också och lyssnade på barnets hjärta, sjukt coolt! Tog också blodprov, visade vara sig ligga på 104, inte bra. Men nu har jag köpt järntabletter så det ska förhoppningsvis ordna sig :).
 
 
Och OCh! Till råga på allt så har jag fått problem med en visdomstand så jag kan knappt gapa...

RSS 2.0