Partylite

Vaknade sju imorse och insåg hur jävla trött jag var. Tog därför ledigt från förta lektionen för att ha lite tid för mig själv. Äta frukost i lugn och ro och så :).


Igår fixade Vera ljustparty i en lokal. Vi var totalt 7 tjejer där, inklusive konsulten. Men det var ganska skönt att vi inte var så många. Käkade morotsstavar med dipp och prövade på selleri. Tänkte att det typ skulle smaka som rabarber, ICKE! Det smakade fruktansvärt, fast jag smakade flera gånger för att se om det verkligen var så äckligt. Och det var det. Men jag tänkte att jag lärt mig äta så mycket, då går det lika bra med selleri! he he he................................


Så nu har jag tänkt att jag ska bli konsult för Partylite och ni som är intresserade av att komma på en visning  med mig som först värdinna och senare konsult för partylite får gärna höra av er på sms eller kommentera här på bloggen
 :)

Skattglob
'

www.Partylite.com


Musik

Blev jätteglad när jag gick in på spotify och såg att Kim gjort en liten spellista till mig som heter hej älskling :). Tack så mycket Kim, så jävla rart, puss på dig!!


Svart

Jävlar! Jag har suttit vid datorn i en timma och verkar inte ha vänt mig om en enda gång för nu när jag vände mig var det bäcksvart, haha. lustigt, och aningen creepy. Ska samla mina krafter och gå till Vera, det blir nå matlagning av något slag, jag känner mig fruktansvärt sugen på kött och vitlöksbröd. Vi får de vad som händer.



Igår satt jag och Madde och pratade "gamla" minnen. Från förra våren faktiskt. Om den gången när vi trampade sönder alla maskroser (skrek argt) och fantiserade att det var gamla killar som varit riktiga svin. Fyfan, vi skulle kunna ha vårt eget tv-program, så sjuka som vi är.


Ah, jävla pallar, får träsmak där bak. Onajs. OJOJOJ!! Jag har tränat hela veckan! Dessutom gått till jobbet på morgonen, känner fan att jag redan är smalare, kanske placeboeffekt men det gör faktiskt ingenting. Det var så skönt att komma hem till lägenheten och titta sig i spedeln, den gör nämligen att man ser aningen mindre ut, helt fantastiskt!

Bulgariens övergivna barn

Jag slog på tvn nyss och det första jag ser är en liten pojke som är extremt undernärd. Det handlar om handikappade, oönskade barn som hamnat på ett barnhem i bulgarien. Det enda personalen gör är att mata och tvätta dem, eftersom de inte visar någon kärlek till barnen får de spasmer och kan knappt tala eller klara sig själva över huvudtaget. Hur fan kan man tillåta detta? Det är så jävla sjukt. Och på detta så misshandlar föreståndaren barnen. Man vill inte titta men man måste för att få upp ögonen för vad fan det är som händer.

Äckligt

Jag har redan berättat om bikini-incidenten, men nu blev det plötsligt 70 miljoner gånger värre. Jag ställde mig på vågen, och jag hoppas verkligen att det stod fel..Lever i förnekelse. Men nu räcker det. 10 kg ska bort till sommaren och jag skojar inte, fyfan vad äckligt, har nog aldrig har så låg självkänsla som nu..

Valfläsk

Idag var min första dag på praktiken, det gick faktiskt jättebra, över förväntan. Efter praktiken träffade jag Madelene. Vi gick in på Lindex för att jag skulle pröva bikini. Jag kräktes nästan när jag såg mig i spegeln, ser jag ut sådär eller är det fel på spegeln?Vi skyller på spegeln(Jag såg världens största valk!). Så efter det åt jag en sallad och nu ska jag träna, det här funkar inte längre. Om jag ska åka utomlands om fyra veckor måste jag vara lite fräsch. Nu jävlar är det disciplin som gäller!

Alice i underlandet

Åh gud som jag har längtat efter den här filmen!!!!


Babybooom

Ja, nu är det dags igen! Blir moster för tredje gången, liv i luckan! Jag är mycket exalterad! Och så är det jättevackert väder så jag gled till skolan med solbrillor på, ascool som vanligt..

Jag är lite nervös nu, vi ska nämligen ha redovisning idag och jag har inte gjort mitt bästa om man säger så. Men jag kan faktiskt skylla på att jag varit sjuk, ååååh det har varit så synd om mig!!!

Idag ska Kim komma till skolan och luncha med mig och mina klasskamrater, stackars honom.

I år blir det peace and love för sjätte gången, förmodligen. På påsklovet blir det förmodligen en utomlandsresa och vi ska förmodligen åka till västkusten och fiska krabba, kewl!!


Som vanligt så blir det jättehoppigt i texten när jag bloggar, det är nog däärför jag inte tjänar pengar på den, hehe. Ja kanske ska börja slänga in lite korkade kommentarer och stört mode. Då borde ju plånboken bli fet.

RSS 2.0