Barnvakt





Idag fixade jag mina naglar hos Helen, de blev röda och mycket fina, halvkutade sedan till Madde där vi tog cykeln mot mammas jobb för att hämta bilen...(eh ja jag har fått körkort) Drog till Arboga och virrade runt i rondellen ett tag. Hamnade hos Martin, skulle nämligen vara barnvakt till Alexander.

Det var trevligt, vi åt pizza :) Vi åkte sedan till Ö-B, jag köpte gammal kulglass.....:(

Så intressant var denna dag, imorn kväll drar jag till Stefan i några dagar :)



Just ja. Min mobil är trasig, jag råkade spola vatten på den för tredje gången så nu startar den inte =/






Caroline

Fan vad söt du är, blev väldigt glad av det där inlägget. Jag är bara så väldigt avundsjuk på dig just nu. Thailand, jag tjurar mig till söms. Jag vill också ligga och steka på en strand, dricka drinkar, vara livrädd över att kanske få en spruta i armen där det står "youv'e got HIV",

FUSK.


Turkiet

Fredag

Idag blir det till att dricka vin hemma hos Madelene. Jag fattar inte, hon tycker att det är skitfult med växter inomhus, jag förstår inte, jag tycker det ser så fräscht ut, men jaja, smaken är som stjärten.

Tack vare Louise blogg vet jag hur man lägger upp videos, yes haha. Jag som annars faktiskt är rätt teknisk (det är sant)





 

Förkylning

Börjar fan bli trött över det här med feber och halsont. Varför kan man liksom inte bara få vara frisk?

Kite - ways to dance,  rekommenderades av min bror, härlig låt


Jag hittade en svinrolig video på youtube, fett nördig som jag är: Lotta på bråkmakargatan goes crazy, jag dör. Så fruktansvärt rolig.


Hilariost





Big in Japan

Ane Brun.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen på möte, jag dör av av extas.. Måste söka massa jobb nu, jag orkar inte gå runt hemma längre, man blir så lat av det.
 Men jag har iaf jobbet på flygande mattan kvar det får man vara tacksam över.

Man undrar varför livet ska vara så krångligt?
Har fått en rejäl förkylning, feber, ont i halsen, ja all den där skiten.

Åkte längdskidor med pappa häromdagen, det var skönt med lite motion, men jag får alltid sån jävla kramp i fötterna, fett störande. Sen trodde pappa att han hittat en genväg...det var ingen genväg. Typiskt pappa : )

Nej, nu ska jag äta något.

.

Estocolmo

Var där över nyår, fick iaf min nyårskyss, tack maria.

Åt middag under tystnad, vilket jag tyckte va hilariost, så jag kunde knappt hålla mig för skratt..Det var kul, jag vet inte riktigt vad vi gjorde på nyår, vad lyssnade vi på för musik? Jag smakade på ägglikör iaf, det var vidrigt, höll på att missa tolvslaget p.g.a dålig blåsa..halkade på altanen typ tusen ggr och skrapade upp knät, lagom pinsamt, Ida tyckte det var hysteriskt kul, jag skrattade, fast det hade varit roligare om någon annan hade ramlat. Nu börjar minnet tina, vi kollade på Allram Eest, haha

måste dra


RSS 2.0