Sleeperz

Okej så här är det. Jag träffar Alex nu och han har ett speciellt sätt när han sover, gå i sömnen, skrika i sömnen, prata i sömnen, äta....u name it.. Och jag tänkte att jag måte skriva lite om det på bloggen.

Igår natt fick han för sig mitt i natten att sängen var trasig, jag var bara tyst och observerade honom skräckfascinerat medan han kröp omkring på golvet och undersökte läget. Men sen när han inte kunde laga sängen valde han att lägga sig på golvet vid fotändan...naken.. Detta finns en liten filmsnutt på. Kommer dock inte lägga upp den för allmän kännedom, om det inte är någon som betalar bra pengar för den, någon??

För några veckor sen lurade jag honom att han kissat i sängen, eller snarare han frågade mig vrför det var blött i sängen (det var det inte) men då sa jag att han kissat på sig, så hn säller sig upp i panik och börjar säga förlåt och undrar vart han är någonstans...Otroligt spännande faktiskt, man kan även mata honom i sömnen, han gillar crunchys.

Big bad wolf

Solen

Nya metoden får kilon att rasa! Tipset, inte gå uppi vikt igen..
Men snälla aftonbladet, det har väl varenda människa insett? Den som skrev det där verkar inte ha mycket i kanelen..
jösses..

Torsdag, fantastiskt fin dag. Solen skiner och jag känner verkligen våren! Lycka! Det är sista dagen idag för mig på praktiken, känns fruktansvärt trist men allting tarju slut nåon gång..:)
Så jag ska baka en tårta idag som tack, nomnomnom!

Puss till mina fina arbetskollegor under praktiken, jag komer sakna er!

Superman

Här är mina superhjältar. Gifta i snart 22 år och världens bästa föräldrar. Jag älskar dem till döds och det är dem jag tänker på varje gång jag fyller år. Jag blir äldre = De blir äldre. Fruktansvärd känsla. En av anledningarna att jag får ångest att jag flyttade ifrån Köping., från mina föräldrar. Jag tänker på dem varje dag och bara
hoppas på att de är kvar tills jag får barn. Jag känner mig så lycklig som människa när jag tänker på hur fantastiska de faktiska de faktiskt är. All kärlek till er.



StudentTorsdag

Idag har varit en fantastiskt trevlig dag! Det började med att jag vaknade, ensam i lägenheten. Tog ett glas mjölk och göttade mig med lite tetris. Sen blev det praktik, jävligt rolig dag, vann i monopol, spelade lite biljard och åt macka från Subway, whoop whoop! Spelade lite rundpingis också, kom till final två gånger, av hur många säger jag inte..

Och nu är jag hemma och dricker lite öl, så jädrans najs! Och dessutom har Alex lilla gulliga lillasyster städat. Tack Julia! Då blev jag ännu gladare :)

Nu ska jag spela ett parti tetris, dricka öl ochlyssna på fin musicah.

Tack och hej grispastej

Strawberry White


B




Vår







Mr Vain

Känner ni som jag?

Ibland går fåfängan överstyr. Att titta sig varje dag, varje minut i spegeln, skyltfönstret eller bilar och liknande för att se min egen reflektion är inget ovanligt. Vad fan är det för fel?!? Jag sitter till och med och speglar mig nu när jag skriver. Hänt något nytt? Nepp, ser likadan ut som för några sekunder sen. Men kan du lägga av!


Borde egentligen bojkotta alla speglar ett tag..



Ibland när jag tittar på mig själv i spegeln kan jag bli så jävla trött på mitt utseende, nej jag tycker inte att jag är ful. Tycker jag har skapliga gener faktiskt men GODE GUD vad tråkigt det är att känna sig tvingad att titta i spegeln hela tiden...

Jag är tjej, det har ni fattat, och jag har en jävla massa problemområden. Och som en anonym läsare sa "skit i vad andra tycker och skit i vad du själv tycker". Men det är fan inte så jävla lätt som det låter. Jag tror att det var en kille som skrev detta, och han har rätt. men som sagt, det är fan inte lätt.

Åh nej...Jag tror jag har blivit en bitterfitta...Men fyfan vad trist, feel free to kick my ass...




Men till något roligt då!

Jag, Maria och Alex bestämde oss för att göra en lista på saker man vill hinna göra innan man dör. Jag orkar inte skriva allt jag kommit på men några kan ni få höra:


* Flyga luftballong
* Mjölka en ko
* Rida på en elefant
* Kasta bajs på någon som man tycker illa om, eller gillar det får vi se
* Spela in en skiva
* Lära mig dansa lindibop
* Äta något jävligt vidrigt
* Bada med grisar i lera
* Åka glidflygare
* Resa till Thailand, Afrika m.m.
* Se Ozzy Osbourne
* Se Marylin Manson

Ett litet smakprov på mitt kommande liv :)


Elephant Gun

Jag längtar verkligen till vår och sommar nu! Kom så fort du kan!! Alla väntar på dig!




Tatuering

Som jag nämnt tidigare har jag tatuerat mig och jag har även lovat att lägga upp ett foto och här är det



Voila!



Alldeles nygjord ^^


Grubblar

Jag försöker sova, men jag kan inte. Jag var slukörd när jag la mig men sen så började jag grubbla. Jag brukar aldrig ha några som helst problem med att somna men idag går det verkligen inte.. Jag försöker slå bort alla tankar som dyker upp i huvudet men de återkommer hela tiden. Ärligt talat, just nu känns det som att min själ blöder. Jag vet inte vart jag ska ta vägen och hur jag ska bete mig.
En del av mig ville bara kvar i Köping, samtidigt som jag är lycklig här så finns det så mycket som aldrig blev riktigt klara, saker som borde gjorts upp och saker jag kunde gjort annorlunda.. Det är snart 2 år sen jag flyttade därifrån, mycket borde vara glömt men jag fortsätter att riva upp gamla sår.
Jag blir så less på mina konstiga tankar om hur livet borde sett ut, hur livet ska vara och var jag gjorde fel?
Det är nog ingen läsare som ens förstår vad jag pratar om, och det är tur att ni inte är så många. Men jag är tvungen att skriva av mig och sätta på papper det jag känner. Men jag kan inte ens förklara hur jag känner mig.. Vad blev ödet för mig när jag valde att dra därifrån?
Visst har jag fått många fina bekantskaper/vänner, förhoppningsvis en utbildning, bort från människor man ogillar, men också männikor jag tycker om.
Jo nu vet jag nog hur jag ska beskriva mig själv. En fruktansvärt kluven människa som redn gjort sitt val. Frågan är om det var rätt eller fel?

Hälsokällan 4 U

En dag tittade jag mig i spegeln och sa, nu får det fan i mig vara nog!
Det verkar uppenbarligen som att jag har fått symptomet "stressfinnar". Jag har aldrig haft jättestora problem med min hy, jag är väldigt noga med rengöring och att smörja mig men det verkar inte vara något som fungerar längre. Enda sedan jag har hållt på med examensarbetet har jag sett ut som att jag sponsar sveriges vägar med farthinder och stopptecken..

Så jag fick en liten snilleblixt! Jag har ju faktiskt en vän vars mamma säljer väldigt bra hudvårdsprodukter. Dessa produkter är helt ekologiska och naturliga såklart! Jag har använt dessa produkter förut och tyckt att de fungerat väldigt bra.

Jag beställde hem:

Rengöringsmjölk Mandelolja    Ansikstvatten






Dessa produkter känns fräscha och doftar väldigt gott, och så känner man sig duktig som använder sig av
ekologiska produkter!


Om ni är sugna på att beställa hem hudvård, massageolja och liknande kan ni kika in på
Hälsokällans hemsida


www.halsokallan4u.se


Spåkulor, fånigt påhitt

Spåkulan sa åt mig att jag är gnällig och det tröttar ut min omgivning, att jag istället skulle varva ned och ta hand om min kropp. Sååå, jag tar ett bad nu, med foten utanför. gött gött göööött!



Den internationella kvinnodagen

Slog två fluger i en smäll och åt semla dagen till ära!


På praktiken blev det fotografier för glada linslusar, och då pratar jag inte om ungdomarna utan personalen... När jag kom hem så hann jag knappt säga hej till Alex utan började irra omkring med dammsugaren och ajax i högsta hugg. Nu jävlar ska det bli rent! Och det blev det, typ.. Sitter nu här efter ett helt okej träningspass och låter svetten torka in. Känner mig relativt nöjd med resultatet och funderar på om jag faktiskt skulle ta och vika mina kläder....Hm.. Kanske senare
Verkade inte som att Alex stod ut med min städmani för han drog...hehe..
Nu är det bara 2,5 veckor kvar på praktiken vilket känns fruktansvärt trist. Längtar inte tillbaka till skolan och verkligheten. Eller jo till mina vänner så klart! Men inte skolan,uuh.... Mitt examensarbete har jag faktiskt pekat fulfinger åt för att jag verkligen HATAR det. Inte min idé såklart, alla mina idéer är klockrena men att jag faktiskt måste stta igång med det typ NU känns jävligt trist. Vi får väl se om jag blir någon fritidsledare till sommaren eller om jag kommer sitta fastklistrad med det där äcklet ...
Oj vad nedstämt det blev helt plötsligt! Något positivt idag är att det var en fantastiskt, fabulös, vacker dag idag! Inte ofta man ser det. Fick fina vårkänslor och nostalgi :)
Nej nu måste jag nog faktiskt göra något produktivt...Det blir nog tetris, whoop whoop!

8:e Mars

Stefan Fyller 26 år
Fettisdagen
Den internationella kvinnodagen
GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

TATT

Jag! Jag har tatuerat mig!
Madelene, Maria, Alex och jag for iväg till kölschwa igår eftermiddag. Madelene stoneface Gustavsson fick börja, hon var verkligen stoneface. Så jag var inte alls nervös när det var min tur. Han hann dra ett halv centimeters streck på foten innan jag sa "faaan i helvete vad ont det gjorde!". Och jag sa nog herregud minst 200 gånger under timmen jag satt och led...
Men nu är en klar och jättepretty!
Lägger upp lite bilder sen, men det finns på facebook nu om ni vill kika ^^

piss

Vilken jävla pissdag...

The awesomeness

Jag känner mig själv, jag vet hur jag fungerar och beter mig för det mesta, jag anser att jag har väldigt stor självkännedom. Jag tycker själv att jag är the awesome of awesomeness och jag säger det nog till mig själv minst tio gånger per dag. Alla som känner mig vet även att jag kan vara jävligt självgod, men dock med glimten i ögat!
Varför jag säger till mig själv att jag är helt fantastisk är för att jag har haft skitkass självkänsla och självförtroende och kan ha det nu också emellanåt. För jag vet att så fort jag hör något dåligt om mig själv eller någon trycker ner mig så kan jag bli extremt upprörd, något som jag kanske inte alltid visar det men det känns ändå. Därför säger jag till mig själv och andra att jag är awesome varje dag.
Självförtroendet är dock något som jag förmodligen alltid kommer få jobba med, det finns så mycket på min kropp som jag verkligen får ångest av att se i spegeln men samtidigt så tänker jag att när jag blir gammal och rynkig kommer jag titta tillbaks på mig själv och tänka att fan vad fräsch jag var! varför uppskattade jag inte mig själv mer? Och varför brydde jag mig så mycket om vad andra tyckte?
Jag blir så sjukt irriterad på mig själv, jag kan gå, tala, hoppa hopprep, sjunga, spela gitarr, pissa och skita ja vad fan ni vill att jag ska skriva! Jag har mycket som jag vet att andra har brist på.. En fin familj, fantastiska vänner, mat och vatten!
Nu började det här låta som någon jävla skönhetstävling men jag försöker bara få mig själv att inse att man faktiskt har så sjukt mycket som man tar för givet. OCH nej jag kan inte vara seriös under ett helt inlägg för nu började Maria göra läskiga tungrörelser mot mig i samma samtalsämne som att slicka Alexander i röven.
Nu har jag nog skrivit av mig mina frustrationer idag så här kommer lite pictures!!




Jump!

Ja, jag vet. Bilden till höfer se helt störd ut. Ser ut som jag sitter på en stol i luften, mitt fejs var fruktansvärt där så jag redigerade lite i paint. Den vänstra bilden blev lite bättre, det ser dock ut som att min högerarm är klubbad med ett slagträ, men vi säger att det var meningen..

Utopia

De senaste veckorna har jag varit urkass på att röra mig, mina träningskläder är just nu i Kristinehamn och jag bor tillfälligt i Karlstad på grund av praktiken. Jag har dock min bikini med mig, så jag borde väl få röven ur soffan till att gå och simma, men jag har liksom inte orken, psykiskt.
Examensarbetet kramar musten ur mig, jag gör ingenting på det och har en känsla av att det faktiskt kommer gå käpprätt åt helvete om jag ska vara ärlig..
Såg dock en asgrym föreläsning i Fredags, Jesper Odelberg och Emma Dahlmo entrade först scenen med lite komik och sedan fick vi höra på en föreläsning om utopia som var helgrym och sedan en föreläning och share music. Mycket intressant, understruket.

Usch, jag känner mig så sjukt opepp, mitt liv verkar stå stilla just nu. Jag måste nog faktiskt gå och simma så jag känner att jag gjort någonting bra.


Coola brudar från Utopia

RSS 2.0