Fiskmåsar och sommarbär

Ja, som ni kanske märkt så lägger jag upp fruktansvärt mycker bilder på mig själv. Jag har nämligen inte lagt in några bilder från mobilen på typ ett halvår så alla bilder kommer nu istället.. :D

Jag funderade på om man skulle börja lite med dagens "outfit" men det känns liksom  som att alla gör det redan. Och tro mig det finns intressantare bloggar än den här när det gäller mode. Tyvärr.


Snart ska jag kila över till Stefan och sen  ikväll blir det KÖPING HILLBILLIES PÅ SVT 2 21.30, missa för fan inte detta!

Och ni som alltid ska hålla på och diskutera alla dessa serier och dokumentärer, detta är faktiskt inte fejk. Ni som tror det borde kolla upp saker lite innan ni gör er åsikt hörd. Ni är skrattretande.



Television

Ja...Jag skulle leka tekniker igår så att jag skulle kunna se på Go´kväll.

Jag skruvade upp tvn, dammade och dammsög för att sedan skruva ihop den igen. Den fungerade inte efter det.. Undrar om man kanske inte skulle vara så mallig iaf när det gäller teknikprylar, vilken tur att man får tid till andra saker nu, typ motionera, plugga, diska och såna där nyttiga saker '.9

Dessutom har jag kommit på vad jag ska göra med mitt gamla duschdraperi, men det är en hemlis till syskonbarnen! 

Hejåhej! 


Peace and love



Band som jag vill se:


Robyn
The Hives
The Kooks
Patti Smith
John Fogerty
D-A-D
The Ark
Kent
Ane Brun
Donkeyboy
Hardcore Superstar
Familjen
Markus Krunegård
Johnossi
Hästpojken
Melissa Horn
Nationalteaterns Rockorkester
Andreas Grega





Det luktar bränt

Igår kväll kom jag hem från Köping och tog en strutt förbi Vera&Björn och käkade pizzapaj :)
När jag kom hem till lägenheten var den stökig som vanligt, jag satte på tvn och efter ca 5 - 10 minuter luktade det jättekonstigt, jag lokaliserade lukten som då kom från tvn och fick någon slags inre panik och stängde av strömmen och drog ut alla sladdar. Så för att få bort lukten har ett fönster stått uppe under natten så jag sov med dubbla täcken. Kallt men nu luktar det iaf inte.

Jag tror att detta är någon liten pik till mig, istället för att titta på tv kan jag istället göra andra saker. Läsa böcker, plugga, städa och diska :)

Work it

WOHO!
Har nog en chans att få jobba på biljarden i Kristinehamn i sommar, typ som bartender och servitris. (hoppas, hoppas, hoppas)

Mycket roligt på gång nu
30 April - Valborg och Hoffmaestr&Chraa
1 Maj - Veras 30 års fest
13-15 Maj - Göteborg
4 Juni - Hejdå KPS
26 Juni - Bella gammalsomgatanmenlyckligsomsatan
28 Juni-3 Juli - P&L


Orientering

Nu har det varit orientiring i skolan och kommer vara några veckor till och det är faktiskt roligt, trodde jag aldrig att jag skulle säga faktiskt. Men mitt "hårda" slit har gett resultat och jag har gått ner i vikt, även om det inte är så mycket men det gläder mig :) Nu blir motivationen bara större och större, jag ska fan orka springa hela vårruset!!!





Bestar och hästar

Tro det eller ej!

Jag red på en hästi igår!

Jag var fruktansvärt nervös för att bestiga den enorma besten (Jag vet vad ni tänker, sluta med era snuskfantasier!) men jag klarade det fantastiskt bra, även om hästen veckan innan slängt av min lärare ute i skogen så hon bröt revben och slog upp ansiktet. "Livin on the edge" som man säger!

Så nu luktar mina träningskläder blandrashäst.

Den osminkade sanningen










Crazy


Trees


Blond



Okej, hyn kanske inte är i toppform på den här bilden. Men jag saknar faktiskt att vara blond ibland. Om några år kanske det blir blondt igen, man vet aldrig :)


Converse

Lila converse, kan det blir bättre?



Tack Stefan : )

Rökmoln

Hörde idag på The Voice att ett vulkanmoln från Island ska täcka hela Sverige innan 08:00 idag. Känns ju jävligt obehagligt. Tydligen så är hela Island helt svart. Jag undrar var detta får för konsekvenser.


Det stora kalaset

Coola grabbar och tjejer



Promoe


SMK






:)


Svett

Idag blev det inlines till skolan och orientering/löpning i skogen på gymnastiken, as skönt. Känner att jag börjar bli mer vältränad och "tonad" nu och det är så himla skönt :)
Nu är det vår så jag kommer försöka åka så mycket inlines som det går, skitbra träning för rumpan har jag märkt :D. Dessutom kommer det bli många morgonpromenader framöver, när det är fint väder.

När man har köpt nya träningskläder så måste de ju användas!

BEACH 2010 här kommer jag!! Typ.


Haircut





Snygg kille


Snygg kille - Kim
Outfit - JC
Vald av - Bella såklart


Min Lägenhet

Äntligen har jag fått över mina bilder från mobilen så nu kan jag visa lite hur det ser ut hemma hos mig :)

Vardagsrum, Lampa i hall, Spegel,Tv-hörna(ganska stökig, men personlig) och en ascool julstjärna



Okej, bilderna är ganska gamla men nu har ni fått er en liten titt, visst är det fantastiskt!! :)


HOHO KOLLA HIT

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Påsk

Det känns helt underbart med lov nu!!

Idag blir det påskmiddag med nära och kära. Mina Lidlköpta kycklingklubbor är just nu inne i ugnen och gosar, det är pippi på tv och lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Fantastisk dag :)

Igår var jag, Stefan och Therese på Nöjesfabriken i Karlstad. De anordnar något som heter DET STORA KALASET!
Banden som spelade igår var:

Promoe
Hästpojken (Svinbra)
(Ingenting)
Name the pet
 m.fl.

Och idag spelar bland annat Timo Räisänen, sjukt trevligt :)


Imorgon åker jag till min Kimkim och är borta hela veckan. Förhoppningsvis kommer vi åka ut till hans sommarstuga och fiska, grilla och sola om det är fint väder :) Sjukt mysigt!!

RSS 2.0