Fredagskväll

Och här sitter jag sjuk och ensam, det suger.


Tror jag ska börja på en bok nu när jag ändå är själv, köpte lite böcker på bokrean, tyckte jag var grymt duktig och kände mig sjukt lärd....

Imorgon åker jag kanske till Sthlm på kurs, vi får se hur kry jag är, om jag ska åka måste jag åka tiiidigt.......Tror inte att det blir något.. kände egentligen inte för det heller.. Funderar på att åka upp till Caroline snart, spännande och titta in i hennes krypin : ).

Har också rensat lite i sakhyllan, tog bort mycket men det är jättemycket kvar!? Varför är det så ? = (.

Skönt att skriva av sig lite, jävligt trist inlägg jag vet.


Det känns som att jag hoppar jävligt mycket, finns liksom inte någon röd tråd, fast det gör det oftast inte när jag pratar i vanliga fall heller..


And pain is all around( speciellt i halsen)!, Like a bridge over troubled water I will lay me down!


Aja, ska sluta skitsnacka, jag får inte så mycket kommentarer här, så skriv på bara, men inga gemena grejer! hoho, undrar om det passar att skriva in det där. Whatever, jag har lärt mig det genom att lösa fruktansvärt mycket korsord!!

Men nu blev det ju skitsnack iaf.


Gonatt P&K,FU


Kommer snart och hälsar på dig din drit


Blogga

Herregud. Jag är verkligen urusel på att blogga. Jag har ju mina perioder, men jag är så jävla trött på att sitta vid datorn, det är så fruktansvärt tråkigt. Det enda jag gör vid datorn är att söka jobb, men jag får aldrig något jobb, sjukt frustrerande. I helgen åker jag till stockholm, ska gå på kurs där. Längtar inte, ingen aning om vem som ska dit så jag kommer säkert få lalla runt där själv som en jävla utböling. Men jag ska ju bli självständig.....


Håller på att ta fram min kreativa sida igen, målade lite på min marilyn monroe talva för någon dag sedan, sen håller jag på att måla om en pall, det är roligare att ha egna grejer, då slipper man slösa pengar på nya saker.


Ska träffa denna lilla tös ikväll

Sophia Somajo

Grym låt


AAAAAAAH

Jag dör av denna tristess, varför är jag så lat? Jag gick ut en gång idag, till bilen för att skjutsa hem Tanne, iofs så kan jag ju faktiskt skylla på att jag mår apa.



sjuk

feber


Sår

Intressant helg.

Fredag, hantis som vanligt.
Lördag, Caroline har fötelsetagsfäzt, (Tack för inbjudan) de flesta far vidare till hantis..som vanligt. På väg till hantis går jag och maria går armkrok och hon halkar på en isfläck, jag faller med och skrapar upp mitt knä  på rullgruset, skitvidrigt, ont, jag inspekterar såret och ser inget blod just då. i ingången tittar jag på det igen, det har runnit mycket blod, viss del har kommit på skon, nomnomnom. Får det tvättat av Jenny  skitgulligt av henne. Hon påstod att det nog behövde sys, dum som jag är säger jag bara till henne att slänga på ett plåster.

Söndag.
jag haltar mig fram litet smått och får det sedan tvättat igen av min syster som öser på brutalt myckt sprit och plockar sten från mitt ben med pincett, ont som fan. Men det behövdes.

På morgonen imorgon blir det att gå till vårdcentralen och få det rengjort och sytt eller tejpat. Kommer få ett fräsigt ärr iaf.

I don´t want to die without any scars, hi me before I loose my nerv.

RSS 2.0