9-17

Klockan är tjugo i åtta, sitter och myser med en kopp kaffe och lite The Fray i hörlurarna. Känner mig riktigt harmonisk denna morgon trots lite sömn inatt.
Jag har börjat räkna får när jag inte kan sova och jag kom på igår att istället för att de bara står på rad så hoppar de över ett stängsel av taggtråd?! Och vissa fastnar med ullen och hänger sig kvar som en säck potatis, vad fan är upp med det? Jag kan ha sjukt svårt att styra mina tankar har jag märkt, om jag tänker på något idylliskt eller harmoniskt ska jag alltid förstöra tankarna med ett sjukt störande moment som typ en grävskopa i bakgrunden eller något =S...
Ska börja jobba nio idag, detta är jag inte alls pepp på, det kan bli rätt långsamt ibland men får hoppas på att det är My som jobbar med mig :)
Dags att sätta på sig ansiktet, pöss

Spontanbesök

Fick ett samtal av Filip igår, det ekade i bakgrunden så jag antog att han stod i trapphuset påväg till sig, men icke!
- Vi står vid din dörr
- Fyfan vad du ljuger?
- suck...Nej vi är utanför dig
- Men skämtar du eller?
Det tog ett tag innan jag faktiskt trodde på riktigt att de stod utanför min dörr, så jag ilade från Tommy hem till mig och mycket väl så satt de i trappen vid min dörr och väntade, helt grandios, fabulös och multikul överraskning!
Tänk att de åkte från kristinehamn bara för att träffa mig, riktiga änglar :')

RSS 2.0