k*k-köping

Alla har alltid sagt: Gud vad köping är tråkigt och det är så himla mycket som händer här, jag har alltid stått emot och sagt att köping är bra.... Köping suger, 50% är k*khuven, 40% är bara störda, sen finns det 10% som faktiskt är normala, bland annat mina vänner(familj osv). Och jag råder er som läser denna blogg som kommer från en annan stad, åk inte hit, ÅK INTE HIT !!! SERIÖST!!!! Ni kommer känna er instängda, dels för att man inte vågar gå ut pga kriminaliteten och dels för att det inte finns ett piss att göra här, jag kräks på köping jag kräks.


Sämst

Sämsta helgen ever.


splashi.blogg.se

Äcklet 2

Jag sitter och löser korsord/sudoku när äcklet kommer och säger att jag ska lära honom svenska. Jag går in i köket och säger att jag inte vet vad han inte kan och därför måste han fråga mig om han vill veta något. Han bara flinar och fatta INGENTING...Vill bara slå till honom på käften. Jag sitter och väntar  ett tag men går sedan tillbaka till tidningen..

Raafat kommer lite senare och äcklet är sur (som vanligt) han och Raafat tjafsar om något (mig såklart) och han säger att jag inte pratar med honom, konstigt då? Jag hatar honom, jag vill I N T E prata med honom. När han säger att jag inte pratar då säger jag att jag inte har något att säga (speciellt inte till honom), och så säger jag att om han vill prata så får han väl prata då? Jag har ingen plikt att jag ska börja ett samtal med honom, det ingår faktiskt inte i mina arbetsuppgifter DUMHUVE !!

Så fort jag tar körkort ska jag söka ett annat jobb, helst inte i köping.


 Till dig ditt svin

Blodprov resultat

Mina njurar, min sköldkörtel, blodvärden, ja allt var helt normalt, vilket är bra. Det som stör mig är varför jag är så fruktansvärt trött, jag överdriver inte när jag säger att jag kan luta mig mot en lyktstolpe och sova (jo, lite kanske) men det är så tröttsamt (ha ha) att inte veta vad felet är, detta har hållt på i tre år nu, är det kosten? ...... 


JUST JA, Den där jävla sköterskan gav mig ett asstort blåmärke på armen, grymma människa...


Okej, det var kanske inte med flit....

Äcklet

Denna Måndag har varit helt okej. Jobbade, som vanligt med äcklet som jag numera kallar honom. Det är så skönt att bara jobba och inte prata med honom, usch, jag kan inte ens se på honom, så mycket hatar jag honom....Eller ja hatar...Det är ett så fruktansvärt starkt ord...Men jag ogillar honom fett mycket!

Han tror att han är skitsnygg, men egentligen ser det bara ut som att han håller på att skita på sig eller nåt...Fy...

Kollade på Pulp fiction idag med Tanne, nej jag har aldrig sett den förut....vilket tydligen är skitkonstigt, det är ju tydligen kult...bajs....

Jag är inte så intresserad av filmer egentligen, eller jo...Men jag liksom bryr mig inte så mycket, det enda jag tycker är intressant är Disney och Astrid Lindgrens filmer och många svenska filmer (ja, jag lever i en fantasivärld DÖM MIG RÅ FÖRTJYVENS), men jag börjar bli lite less på amerikansk action m.m...Det känns som att man sett allt, även fast man kanske inte gjort det. Pulp fiction var dock helt okej...

Krigsfilmer är nog det tråkigaste jag vet....Jag kan liksom inte sitta still när jag kollar på såntärnt

Nyklippt

Igår var jag till hårfixarn för att beställa tid. Johan tittar på mitt hår och undrar vad fasiken som hänt (mitt hår såg ut ungefär som oranget påskris) Jag berättar om permanent, blekning, färgning osv......Jag får en tid direkt tur som jag har och ungefär 10-12 cm försvinner som mest, spännande tycker jag, men....min frisyr var en aning lik Robyns frisyr från 90-talet när hårfrisörskan var klar med mig....Jag fick dock inte panik...håret växer..

Jag känner knappt igen mig i spegeln, det är kul med förnyelse, det behövs ibland.





Okej kanske inte riktigt..


RSS 2.0