Nike

Köpte nya träningsskor idag från Inter  Sport, nedsatt pris från 900 till 490, thänk you :D

Down in the jungleroom

Dags att ta tag i sitt liv och gå ut på en promenix :)


Bloggar

Tänkte tipsa om några bloggar som jag kikar in på med jämna mellanrum


Knivlisa.se - > Sjukt rolig tjej, om man har tråkigt kan man gå in här och läsa för man hittar alltid något kul!

Nonsie.blogg.se - > Min vän Noelles blogg, vackra bilder och starka åsikter ;)

Thatswhyimhot.devote.se - > Min vän Caroline, skriver om hälsa och skönhet, roliga tips :)

Twentyfifthfloor.blogg.se - > Min vän Veronica, fina bilder och ofta snygga karlar på bild att dreggla över^^


Spik-kudde


Igår när jag skulle gå och lägga mig glömde jag att jag lagt min spik-kudde i sängen, så jag råkade liksom hoppa på den med mitt knä, inte mitt smartaste drag kanske. Gör fortfarande ont :(
ett hårigt, sårigt knä

Om ni undrar varför jag skriver så mycket i bloggen är för att jag verkligen inte har något liv. Alla mina vänner arbetar och står i, det enda jobb jag gör nu är att söka jobb och städa här hemma, och blogga, vilket inte ger mig nå cash=P

Nails

Jag och Noelle passade på att göra lite roliga naglar också :)

Temys

Igår gick vi i ungefär sju km in mot Björneborg sen hämtade Filips pappa upp oss, inte för att vi var lata! Det var bara bäst så... Vi blev bjudna på käk och sen åkte vi bil tillbaka. På kvällen kom Vera och så drack vi te, åt massa ost och tittade på ghost whisperer ^^




Orkar ni i 18 minuter?

Youré so ugly, you get a blackeye by striking a pose
haha alltså, jag fattar inte hur man kan vara så grym?

Home Sweet Home

Mitt fönster
Säng, gitarrer å sånt
Min bokhylla fylld med crap
En fantastisk byrå som jag fyller med crap
Min inte lika fantasifulla kokvrå
Buddhax2 och Ganesch
Trattoria vino a la Bella 2010
La kåtobocko
(Present från Vera)
Ja, nu har ni fått kika lite på hur min lägenhet ser ut, någon gång kanske ni får se mitt awesome duschdraperi!;D

Björneborg

Av någon anledning gick jag med på att gå till Björneborg med Filip och Noelle, det var en lång tystnad i telefonen;
-SKämtar du eller?!
-Nej...
-MEn vadå? Är inte det typ skitlångt?
-Njae inte så långt, tar typ två timmar.
-Va?......det är ju skitlångt!!......jaja...

Dagens outfit -> Bälte Metro, klänning Second hand fast omgjord, skor Inter Sport, Strumpbyxor Lindex, Örhänge Tradera :)

Elva

Det här är min snygga tolva, som just nu bara är en elva. Råkade ta i lite väl när jag skulle stämma gitarren sist...hehe... Men som tur är eftersom det är dubbla strängar så låter det bra ändå ^^ Måste dock byta strängar på den i alla fall, de börjar bli slitna nu.




Tacopaj

Det var en festiv midsommar i år, jag var först hemma hos Rolf och Rose-Marie där jag drack upp en halv flaska vin, trevligt trevligt. Gick sen vidare till Helena och Zibell för lite röjj, med mina tre apor Ove, Göran och Anders................
Vi spelade ölspelet, kul hade vi, jag klunkade vin, ingen bra idé.
Till slut kommer jag till en punkt då jag knappt kan titta längre, inte för att jag är trött utan för att jag är så odrägligt, oattraktivt fullt. Alla propsar på att följa mig hem jag säger nej, tar mitt pick och pack (dock ej vinet) och går hem..
På hemvägen är det enda jag funderar på, hmm, var kan jag kräkas? Jag hittar en fin buske vid elundskolan som ser bra ut och ja..Resten kanske ni förstår.
Dagen efter ska mina syskon komma och fira mig eftersom jag fyller år. Jag har lovat mamma att göra tacopaj, skitdum idé! Sitter vid spisen, sjukt sliten och rör om i den där vidriga köttfärsen, så fort jag kände doften av tacos fick jag kväljningar, och ja, jag spydde några gånger på grund av detta också.. Så vad har vi lärt oss av detta?
Kör inte ölspelet med vin, och definitivt inte med ren sprit (ajaj), det heter ölspel av en anledning kanske?

This is Charlie Bucket

Gud vad det är skönt att gå utan smink! Mina ögonfransar har blivit längre tack vare att jag struntat i mascara :) Skönt på andra vis också, man behöver inte vara orolig för att det kladdar och så om man råkar gnussa sig lite i ögat ;P
Jag hade übersvårt att somna igår, försökte verkligen i flera timmar utan att slå på tv:n, till slut tröttnade jag (haha) och satte på kalle och chokladfabriken, jag hann höra this is charlie bucket och sen måste jag ha somnat...helt sjukt..

Nelly-shoes


Försöker att visa upp mina skor med hjälp av en dammig spegel och halvkass kamera, det kanske blir finare sen med systemkameran ^^

Fantomen

Sitter och frullar samtidigt som jag läser lite ur en Fantomen från 1939, fastnade direkt^^
er

Spaghetti-incident

Idag vaknade jag rätt sent på förmiddagen vilket var rätt skönt, satte på musik och diskade och städade.
Den första olyckan som skedde var när jag kastade ner alla mina äggkartonger som jag lagrat i ett skåp ovanför kylen, vad händer? En förpackning med spaghetti sprids ut över golvet, gött tänkte jag...
Olycka nummer två, skulle ösa över det sista kaffet från förpackningen till min kaffeburk, vad händer? Jag tappar halva kaffeburken på golvet, Vad fan! Tänkte jag..
Tredje olyckan, jag ska dra upp min soppåse ur behållaren, vad händer? Det blir ett hål i kasset och ett ton ris faller ut på golvet, och jag bara skrattar i ren frustration...Inte min dag..
Senare tog jag och Mats en promenad upp till Ica trumpeten där jag hämtade mina skor!!!!!!!!!!!!!!.


Vi käkade sedan lasagne på Café Paus och gick sen hem till honom, lyssnade på musik och löste korsord. En bra dag trots allt. :)
Jag funderar att ta en dusch, pröva mina nya skor och vandra över till Vera för att se på medium^^
<----många äggkartonger

Varberg!

Har jag berättat att jag och Maria drog till Varberg i lite drygt en vecka? Vi hade i alla fall mysigt, trots att vi var ensamma på campingen och trots vissa drägg som gillade Breivik-skämt, usch.

Vi var typiskt turistiga, kollade in fästningen, nakenbaden (badade dock aldrig), åkte guidad tur på ringhals m.m.! Fick ont i rövarna av att cykla på för hög sadel i 16 km....

På bilden har vi tagit en ölpaus vid en kohage, var tvungen att vila våra stackars ömma bakdelar, haha!

Rats!

Som ni kanske vet så är jag väldigt ofta hemma hos Filip och Noelle och dricker kaffe. De har väl en tio råttor eller så som jag aldrig kommer lära mig namnet på! De här små liven är i alla fall väldigt trevliga och sällskapliga, förutom att de tycker om att läcka....på mig..

Randig morgon

Älsar pappas superübergamla morgonrock! Jag använde den så mycket hemma så jag fick den till slut, tack pappa!

Tripp down egolane



Inlines

För några veckor sen var jag och Conny ute och åkte inlines, det gick hur bra som helst...ända tills vi skulle korsa en väg i nedförsbacke... Jag korsar vägen, missar totalt den övriga trafiken, försöker bromsa mig med hjälp att ta tag i en lyktstolpe, skriker till Conny BROMSA MIG! Gör en piruettoch slår i armen...Meeen fick i alla fall ett riktigt snyggt blåmärke, vad tycks?


Hopprep

Hoppade hopprep häromdagen och blev dyngsvett, hade träningsvärk i flera dagar i vadmusklerna. Rekommenderar detta träningssätt. Att hoppa hopprep tjugo minuter är ungefär som att springa 3 km. ^^




So you think you can dance?

Jag har sett ett så vackert klipp från So you think you can dance! Jag älskar när den här tjejen bara kastar sig i killens armar!

Smoothie!

Hej!
Jag tänkte bara tipsa om en jättegod energi/proteindryck som jag brukar göra hemma :)
Den passar bra som frukost, innan/efter träning eller om du är sötsugen men försöker låta bli onödigt socker! ^^
Du behöver;
  • En banan
  • Kakao
  • Mjölk
  • Ägg
Mixa allt i en mixer!
Mjölken är inte alltid nödvändig, det beror på hur tjock dryck du vill ha. Smaklig smoothie!

 


Frukt och kakao innehåller mycket antioxidanter som hjälper till att bygga upp immunförsvaret, ! Samt att frukt proppat med vitaminer!
Mjölk innehåller kalcium och vitaminer.
Just banan innehåller rätt mycket kolhydrater men frukt är i alla fall bättre än godis ;)
Ägg, en riktig proteinbomb som hjälper till att bygga muskler!

Nelly-shoes

Efter en slitsam dag med att bära och paketera flyttlådor satte jag mig och nätshoppade lite. Det blev två par fina höstskor från http://nelly.com!
Längtar

Längesen

Long time no see bloggen!
Shit vad längesen det var jag skrev någonting. Jag vill egentligen att min blogg främst ska bestå av bilder men jag har varit lite slö på den fronten. Måste nog skaffa mig en extern hårddisk...Nästa löning kanske :)
Förra veckan kom jag till insikt, jag ska försöka låta bli att använda smink, röra på mig mera, sola lite och äta mer hälsosamt.. Jag har haft så stora problem med min hy i ansiktet och jag antar att det är på grund av all skit jag stoppar i mig. Av någon anledning blev jag full både i fredags och lördags ändå....Mycket hälsosamt!
I fredags började allt med ost och tekväll och sedan bjöd Mats mig på en gratisfylla på the pub.
I lördags gick jag, vera och mats till mastis, åt mat, blev osams med ägarens fru och förmodligen portade därifrån, gick på the pub och hade sjukt trevligt!
Igår låg jag i sängen hela dagen, jag cyklade till coop och tillbaka, men sen låg jag och åt chips...utan dipp...fyfan.
Idag gick jag upp tidigt, sökte massa jobb, drack kaffe och smoothie och nu har jag på mig träningsoutfit, går ut på en promenad och kanske köper ett hopprep ^^

RSS 2.0