SIM-kort

Jag försöker skriva något seriöst för en gångs skull men jag är ingen duktig skrivare på det sättet och följer inte röd tråd som man så fint säger så bra heller.

Det verkar som att livet mest innehåller konflikter, jag försöker ta vara på det som är bra men det är alltid dessa förbannade konflikter som ställer sig emellan. Fan att man ska ha så jävla mycket moral i kroppen jämt. Oftast har jag bara konflikter med mig själv, men det har dock dykt upp konflikter med andra. Trots dessa så mår jag relativt bra, förutom en "orohetsknöl" i magen (Nej, det är inte gaser).



Ja, nu känns det som att allt blev väldigt invecklat och konstigt. Kanske bäst att sluta med fånerierna innan det går till överdrift, om det inte redan gjort det.



!!SAMT!!
Jag tappade min mobil i vattnet häromdagen, jag var aningen berusad och ute på en ö. Mobilen låg i skjortfickan och slank ut, plums ner i vattnet. Jag fick panik och försökte nå mobilen från bryggan medan Peter höll i mig för glatta livet. Han trodde däremot att jag höll på att ramla i så en eloge till Peter som agerade räddare i nöden.
Mobilen fann jag till slut men det var lönlöst, den var fuktskadad såklart så nu får jag betala den i 1,5 ÅR till utan att kunna använda den. Åh lyckan står på min sida, NEJ! Det gör den icke!
Varför förvånar det mig inte att detta händer mig?


RSS 2.0