Fläskboll

Skulle kliva upp sju imorse, det blev åtta. Käkade frukost nomnomnom, hade möte, länge kändes det som, lunch nomnomnom, hade mer möte, Middag nomnomnom, Rullstolsteknik där jag satt och halvsov under genomgången sedan fläskboll för hela slanten, satingen vad vi spöade skiten ur andra laget!


Fläskboll, sammanfattning:

Två lag
Alla i Rullstol
En fet jävla gummiboll
Så gör man mål



Stefan: tyvärr var inte yngve där, inte för jag vet vem yngve är men det var synd att han inte var där.

Alright. Nu är det kvällsfika. Hejåhej

Kristinehamn

Känns lite småjobbigt att vara bortrest i två veckor, finns så mycket jag egentligen borde göra.
 Jag lever i förnekelse när det gäller flytten, har packat en låda med kläder, och jag börjar skolan den 17:e, det känns halvbra. I början kändes det skänt att flytta härifrån men just nu känns det bara jobbigt, finns så många jag kommer sakna... 


Barnläger

Nu är jag här i Estocolmo. 2 Intensiva men väldigt roliga veckor väntas. Jag försökte införa Jackie and Debra för några ledare men de förstod nog inte riktigt. men huvudsaken är ju att jag tycker det är roligt, och det är fruktansvärt roligt. helt stört.

 

Socker

Och gäst ikväll är Jesus
Han har kickat heroin
Han läppjar på sitt glas och Ramlösa blir vin
Han berättar om sina vapen, sin tid i Saint Tropez
Om att ge sig själv en chans, om sin nya Z3
I en värld av idioter står han först i kön
Han berättar framför kameran om hur han bytte kön
Eller något helt annat som också är privat
Om alla dom han älskat och dom han bara sög av
Men han sa alltid nej

ÅHÅHÅ

Jag kom på vad jag drömde inatt, skitäckligt.

Jag drömde att jag var på kryssning med en kille, sen när vi pussades så bet han mig på underläppens insida och sågade ner sin hörntand i den, asvidrigt, det började rinna asmycket blod från min mun så jag försökte "rymma" ifrån honom, men han hittade mig överallt och sen började hans kompisar också jaga mig. Fyfaan. Usch!

.

Jag orkar inte med rubriker när man inte har något viktigt att säga. Jag fick lön idag så nu ska jag shoppa =D

Gårdagen började bra men avslutades inte lika bra.


Lotta goes crazy

haha haha haha, jag dör.


.

Jag börjar bli lite trött på allt grubblande
konstigt att allting jämt ska vara så jävla krångligt.


3

Tredje dagen gillt.



Grattis Madelene : )

Snark

Mötte upp Anna på stan för en lunch på Caffe Latte, jag valde som vanligt pastasalladen med parmaskinka och mozarella, mycket god. Kom hem, skjutsade mina föräldrar till båten, tänkte att jag skulle vila ögonen lite och snark så somnade jag. Mycket skönt.

Jag har varit så jävla täppt i min högra näsborre så nu värker hela bihålan upp i pannan = /

Snart kommer Marja förbi och hämtar sin cykel, det är jag som är herre över huset nu, mata fiskar, klippa gräs, vattna blommor, ta in tvätt, fylla på vatten i dammen...ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH... Jag tror jag ska dricka en starkis, hör och häpna!

haha, jag vred på huvudet och blev lite skrämd, såg in i spegeln, ser ut som en fågelskrämma.


Rawr!


1990(Nånting)

Jag vet att jag lagt upp den förut men den är ju sjukt skön.


Knäckemacka

Blev lite sugen på en knäckemacka, så jag tog en med smöret på rikemanssidan!!! Herregud Isabell vad sysslar du med, rikemanssidan?!?!?!?!. Men jag tycker väldigt mycket om smör, eller bregott mmm, smöör. Och O´boy! nomnomnom.


En Fallabella istället för hund, kul grej det där, men tror du inte att en häst hårar då förresten? Lär ju nästan håra lika mycket som en hund.. dessutom så klapprar de ju sönder golvet med hovarna, tänkte du inte på va?! hmh, ska kolla upp det där.. En annan dag.


Work work

Vikarierade idag för första gången som personlig assistent, var rätt nervös imorse men det ordnade upp sig riktigt bra, gick skitbra faktiskt!

Efter jobbet tog jag och Tobias en cola på Waynezzz, träffade Mexxi (stavning?) på greken sen for jag iväg med bilen för att hämta upp sandra och Phlippis, söt unge det där.

Och nu sitter jag och lyssar på Cornelis vreeswijk och svettas som en gris..

Jag vet inte som det där uttrycked "svettas som en gris" stämmer så jävla bra alltså, har aldrig hört talas om att en gris svettas.

Jag har en egen teori om vad som menas med påtår: När man tar kaffe brukar det oftas bara finnas lite, lite kaffe kvar i koppen, som ser ut som en tår, och då häller man på kaffe på tåren, fattar ni? Jag är ju grym. Eller så betyder det kanske att men redan tagit en tår (kopp) kaffe och att man vill ha påfyllning, men men, jag tycker min version var bättre.





Nu stiger sol och nu faller dagg för fattigt folk och för rika, men lyckan har en förgiftad tagg som man bör noga undvika.


I Just Want You


Utan dina andetag.


Party

Vad fan har hänt med min party-attityd?

Förut var det fest hela veckan. Och nu sitter jag hemma, klockan elva,
Jag satt hemma hos Elin och var så jävla trött, min kropp sa verkligen, nej Isabell, nu ska du skita i vinet och cykla hem till din säng. Jag lydde min kropps råd för en gångs skull och jag ångrar faktiskt inte att jag gjorde det, jag kanske missade massor men samtidigt känner jag, ska jag sitta och vara trött, sen går man ut, betelar 40 spänn, är svintrött på krogen och sen försöka hitta hem.

Nej,            istället vinglar man hem på sin striped beauty, får hemlagad mat av morsan och har en liten samtalsstund med sina föräldrar, mycket trevliga människor, jag känner dem, mycket väl..

Så nu sitter jag här med ett glas O´boy, faktiskt rätt packad men textar väldigt bra och funderar på om jag ska fortsätta titta på stardust. Mycket bra idé Isabell. Det gör jag.


See you on the flipside!

(p.s jag vet inte vad det betyder)

Brorsan och syrran

Igår hängde jag med Caroline och Maria. Vi drog till B&S och partade lite. Sjukt mycket folk det börjat bli där nu, billig öl.

När klockan slog två följde frugan med hem till mig och vi mosade i oss rågrut med ozt och O´boy, försökte hålla oss vakna för att se på Stardust men det misslyckades..

Ja det var väl allt, svårt att koncentrera mig, nu är det fest.

.

Jag tänkte att man kanske skulle satsa på att skriva ett långt inlägg för en gångs skull, i förutsättning att man skulle ha något att skriva om.

Idag spelade Regina Spektor på Hultsfred, Ida såg henne, Jag blev mycket avundsjuk. Man säger ofta att man inte behöver pengar, men det gör jag. Utan pengar är det svårt att hitta på saker, till exempel om jag bara spontant skulle vilja åka till Stockholm så går inte det, för då måste man planera så att man kan åka dit, boende, mat och hemresa. Jag hade velat åka på Hultsfred, men jag hade inte råd... Men Regina lär ju komma fler gånger, eller?

Imorgon kommer Jesper hem, ska bli najs på Lördag! Då blir det fäääzt. Jag borde egentligen ta det lungt nu men nu får jag ju gå på systemet och då är det svårt att låta bli!

Måste vara sjukt töligt att läsa mina inlägg, inga vettiga skriverier här inte. Men det är fan min blogg så jag skriver väl hur mycket skit jag vill.

AAAAH...Jag har så sjukt tråkigt, jag har försökt att kolla på oceans twelve men den får mig inte i intresserad.

Jag och Elin drog till donken också, träffade på Leif och Dennis, det var trevligt : )


Fan vad stört det här vädret är! Man blir ju sjukt deppig av det, på ett sätt känns det skönt att inte vara på hultsfred och sova i leran, då är det bättre med sängen, inomhus.



Nu skiter jag i det här.

knäppt

haha, helt stört.



Kungahuset

Vet att det kommer lite väl sent, men fyfan vad kasst alltså..


 


Kristinehamn

Hängde på mina päron till Kristinehamn för att hälsa på Stefan och Therese och kolla in deras framtida lya där vi fick sova över natten. Eller sova och sova, det var en massa förbannade, jävla fiskmåsar som skulle envisas med att skria hela natten, fruktansvärt irriterande, hade jag haft ett hagelgevär hade jag inte varit nådig.



Fan att man ska vara fattig, jag som ville se Regina spektor på Hultsfred..

Chemo Limo

 



Otroligt vacker låt

Guldsmedshyttan

Bestämde mig i Tisdags för att åka till Guldsmedshyttan och fira min kusin Elin som fyllde 20. En resa som ska ta mellan 45 min till 1 timme tog 2 för mig för att jag envisades med att åka fel hela jävla tiden. FAN vad förbannad jag var! Men jag kom iaf fram till slut, käkade en sjukt god tårta och en jävligt god potatissallad, inte tillsammans dock.

Jag kom på en så jävla grym uppfinning! Men så berättade Robin för mig att den redan fanns, jag som tyckte den var så  djävulskt bra.

De bor ute på landet och på kvällarna är det skrämmande tyst, men fruktansvärt mysigt. Sjukt mycket insekter, Elin plockade bort typ 10 st fästingar från hennes katts hals, jag tyckte att fästingarna skulle lida så jag eldade upp dem, vidriga ting!

Det svider lite om kinderna efter badet men annars är jag najsigt brun, rygg och rövsvetten var inte nådig på bilresan hem kan jag ju bara informera om.

RSS 2.0