Flight of the conchords



other rappers diss me, say my rhymes are sissy
 


Besviken

Jag vet inte vilka det är som läser min blogg, om det är någon överhuvudtaget. Men jag måste säga att jag är besviken på er. Jag får nästan inga kommentarer och det tycker jag suger. Jag vill ju veta att detta är uppskattat. Jag tycker min blogg är rätt bra faktiskt. Inte så vacker men innehållsrik, se bara inlägget om tånaglar eller varför inte apelsinjuice? Det är ju faktiskt insidan som räknas. Så nu snälla, kära människor/människa? Sänd lite schyssta kommentarer please!


Tånaglar

Haha, alltså jag drömde en så jävla sjuk dröm förra veckan. Jag satt med armen runt ett hårigt karlben och klippte dennes tånaglarna, jag var jätteäcklad men var tvungen att klippa dem av någon anledning. De var tjock och gula, så jävla vidrigt.


Igår måste nog varit den värsta dagen i mitt liv. Jag låg i sängen hela dagen, den enda gången jag reste på mig var när jag skulle göra te eller kissa, så jävla lat, trött och sliten. Jag öppnade köksfönstret någon minut för att suga in lite frisk luft. Var inte ens ute med foten.

Och idag så gick jag i skolan, gick till Maxi och handlade och gick hem. Gjorde mannagrynsgröt och somnade. Helt värdelöst när alla är sjuka, bortresta eller har en respektive. Då får man sitta och tycka synd om sig själv.
Imorgon blir det dock andra bullar! Då ska jag träna efter skola, gå hem och äta något sen till gymmet igen, ska pröva på schlagergympa haha! Blir säkert svinkul och sjukt jobbigt!



Åh jag lyssnar på Noice nu, det ger såna nostalgitrippar från när man var liten fjortis.

Apelsinjuice är inte att förakta!

Ah, jag är lite full och jag fick någon störd idé att jag skulle jogga hem från mastis. Så jävla dumt. ÅÅÅÅÅÅÅÅH vilken håll jag har då. äckligt är det. Men apelsinjuice är inte att förakta!

Jag joggade egentligen för att jag är så fruktansvärt paranoid. Jag tror att det kommer hoppa fram en hasande våldtäcksman ur snödrivan och hoppa på mig, så därför joggade jag. ÖÖÖÖÖÖÖÖh.


Nu blir det apelsinjuice, film och att sova i nytättade lakan. Så fruktansvärt fabulöst. Kan inte beskriva det med ord.


Jag stod i kö i en havtimma till toaletten idag, jävla brudar å pissa långsamt. En toalett hade varit låst i över tjugo minuter och alla började fundera. Till slut låste vakten upp dörren och då visaden det sig att en brud däckat på toan, stackars flicka fick åka med ambulans (tror inte det var så allvarligt). Livets hårda visor!

Åh man blir så smart så fort man får lite busigt i sig!!!!!!!!!!!

Hare krischna!

Taggad

Jag är så jävla taggad inför att tvätta! Haha, ja men typ. Skönt att få fräscha kläder även fast det blir så jävla utdraget efter ett tag.

Funderar på att köpa den där jackan iaf, blev förälskad i den.


Igår satt jag men ansiktsmask och fotbad när jag får mess från Erika, hon sitter och dricker. Jag får panik, klockan är kvart i nio. När filmen är klar, är det meningen att jag ska gå och lägga mig då? NEJ! Sa jag till mig själv, kletar på mig smink och glider in på mastis innan tio för att slippa betala inträde OBS OBS OBS! Jag behövde ej visa legetimation?!?!?! WOHO!  Jag hade i alla fall jätteroligt igår, dansade röven av mig : )

Storstädning



Snygg jacka! Synd att man är pank och skuldsatt.



Har storstädat idag. Dammsugit, dammat av, skurat golv med en disksvamp för min mopp är borta, någon som sett den? Jag tycker om när det är rent så själva städningen är inte så jobbig..Det är disken... Jag kräks på den, så jävla äckligt och tråkigt. Man blir blöt och russinaktig, inte najs nånstans. Bestick är nog fan värst blääää.

Imorgon blir det gymträning, tvättning och dammsugning i mitt så kallade vardagsrum. Det går inte att dammsuga nu för hela golvet är täckt av massa jävla smutstvätt. Alla mina grannar ockuperar tvättiderna så man har ingen chans! Var tvungen att boka denna tid för två veckor sen.

Nu ska jag göra fotbad, fotinpackning, dricka te och kolla på film : )

Hejåhej


VÅR

Ojojoj vad jag längtar till våren nu när man får ha fina kläder!
Fick hem paket från H&M idag




Jätteskön tröja!


Jättesköna, fräsiga leggins!


En vårklänning som visade sig vara enorm men också jätteskön!


Svett

Som jag skrivit förut så vi friskvårdsvecka.
Igår var vi på galaxen och tränade combat, spinning och styrketräning. Jag räknade ut att jag brände ca 1100 kalorier(förmodligen mer) Det är ju förfan helt sjukt! Oj jävlar vad jobbigt det var då!

Paniken kom vid spinningen.. Man låser ju fast fötterna i pedalerna, så om jag måste kräkas sitter jag fast och då kommer en slängspya hamna på någon framför mig.
Men jag kräktes faktiskt aldrig. Men satan vad ont i röven jag fick, har fortfarande ont, skitsadlar. Ska börja ta med egen.

Efter det gick jag hem till Vera och somnade på soffan, känner en smäll i huvudet, tittar upp, 1 cm ifrån mig står henrik och stirrar på mig
Henrik - Visst är det jobbigt när man vaknar och någon står så här nära
Bella - Det är fruktansvärt...

Idag ska i ut på en promenad och sen blir det massage! Fabulöst.

Burn and Firm

Jag och Therese körde ett pass igår som heter Burn och firm, ja jävlar! mina otränade lår fick sig verkligen en omgång! Vi körde en blandning av step up, aerobic och styrketräning med hantlar, kewl kewl. Efter det stod jag på cross trainern och jag räknade ihop att jag brännt ungefär 560 kalorier, eller mer! Woho!


Och som sagt idag så blir det yoga och pilates, jag ska fan vara fit till sommaren, det är bestämt!

Friskvårdsvecka

Under en föreläsning fick vi lära oss att man skulle tänka positivt om varje person vi mötte, typ som - gölle dig!


Bella tittar på sara

Bella - gissa vad jag tänker
Sara - Jag vet inte
Bella - Gölle dig!
 
Sara - gissa vad jag tänker
Bella - Gölle dig (:))?
Sara - Näe, äckelunge! (molkomsdialekt)

Fruktansvärt roligt.


Idag.

Bella tänker
Men fyfan vad det luktar, alltså jag har faAn inte släppt mig...(ensam i lägenheten)



Men guuud vad är det som luktar!!!



tittar ner i handen, nykokt ägg.






Igår var det pulkarace och föreläsning

Idag blir det pilates, yoga och nagelvård! Sweeeet

Back to school

Nu är julelovet slut slut slut jag snart i kylan kastas ut ut ut osv.

Jajjamen! Idag börjar jag skolan igen och det känns fint. Men jag tror att lovet varade en aning för länge, man blir för van vid ledighet.

Jag ska köra stenhårt med min LCHF-diet nu med början igår faktiskt. Ska dessutom handla massa grejer idag som jag ska mumsa på, ska göra korvstroganoff idag med kikärtor istället för ris till. Gotti gotti. Jag har ju dessutom sex månader på mig att bli redo inför "beach 2010", och brun på det.


Jag och Kim såg Avatar i Fredags, jag hade inte så stora förväntningar men den var faktiskt svinbra. En film som jag verkligen rekommenderar, väldigt bra gjort. En sån där äventyr/mystisk/magisk film som jag gillar, ascool.


Klockan är bara 07.28 än så länge vilket känns bra. Jag börjar inte förän tjugo i nio, Hallelujah!

Vera är påväg mot sjukhuset nu, hon ska operera bort en halsböld men vi håller tummarna för henne, det går nog svinbra!


Nu verkade det inte bli någon röd tråd över huvudtaget, Hejåhej!

Stockholm

Idag åker jag återigen till Stockholm för att umgås med Kimkim. Jag åt pizza igår, jävligt dumt. Men jag ska verkligen försöka hålla mig till LCHF-metoden, det behövs verkligen kan jag säga, det är inte acceptabelt att jag ser ut såhär. Fattar inte hur man kan gå ner sig så mycket. Usch skärpning!!!


Dags för en dusch och packning, hejåhej!!


Socker


Betongdjungel





KASAM

Åh, jag är snart klar med tentan. Den handlar om KASAM-känsla av sammanhang. Massa undersökningar om ungdomar och deras välbefinnande. Det är inte så svårt egentligen, bara mycket. Men det ska bli skönt att bli av med det, hoppas att jag inte får kompletteringar på detta bara.

Jag gjorde jättegod LCHF-mat idag. Stekte pepparsalami med purjolök och rödlök, efter det hade jag i krossade tomater, grädde och soja som jag kokade ihop. Svingott! Prova det!

http://open.spotify.com/track/31bf9SEOppLU6lQ85d8om6


We rely on eachother aha!




2010

Jaha, nu är det 2010. Vad händer nu då? Funderar på om jag skulle ha ett nyårslöfte men det verkar liksom aldrig funka. Det har alltid med träning och vikt att göra, kanske bara ska satsa på att må bra då? Då lär väl vikten liksom fixa till sig själv? Typ..
Nyårsaftonen var rätt okej faktiskt, fast var inte så pepp då, jag var bara trött. Typiskt när man ska vara party, så hade jag fixat en rätt fin frisyr som bara krånglade i slutändan, jävla spray.


Funderar på att färga håret mörkt igen, och kanske klippa bort lite hår, det är så fruktansvärt slitet nu efter all blekning..



År 2009 har det hänt lite grejer:

Varit ovanligt mycket onykter
Varit på peace&Love
Blivit kär
Blivit rätt hårt dumpad
Lärt mig nya lite "svårare" ord som palindrom m.m.(Nej jag är inte så jävla allmänbildad)
Gått ner i vikt
Gått upp i vikt
Börjat folkhögskola (KPS)
Flyttat hemifrån :)/:(
Fått många nya vänner
Blonderat mig
Gått på höstvandring
Tagit körkort
Fått lägenhet (med badkar, mycket viktigt)
Blivit medlem i ett band
Hittat en gammal 90-tals låt som jag glömt bort (Anywhere is paradise - Stefan Andersson)
Fastnat med mammas bil i ett träsk och lerade ner hela mig, och Madde haha!
Blivit stammis på följande, Latifa, McDonalds, Willys, Verona, Brorsan&syrran och Hantis. Herregud.
Blivit fotat på the studio
Köpt ny mobil (till slut)
Skrattat sjukt mycket
Gråtit sjukt mycket


Det finns mer men det kasnke kommer sen.



The studio



RSS 2.0