En dag i Kristinehamn






Livet

Nu kommer ett gnällignäll-inlägg.

Det är egentligen ett rent helvete att leva, speciellt om man druckit ren vodka dagen innan och gråtit ur all vätska ur kroppen så att man dagen efter har så jävla ont i huvudet och försöker återfå vätskebalansen genom att dricka oboy. Jag åkte taxi hem, det minns jag faktiskt, för jag kommer ihåg att jag fick koncentrera mig jävligt hårt på att ha koll på vägen så att jag inte skulle spy ner varken mig själv, taxichauffören eller bilen.

Jag är så jävla hungrig, men ju närmare jag kommer köket desto mer illamående blir jag.

Internt
Hur fan kan man glömma bort en människa och börja ett nytt med en annan efter två veckor, TVÅ JÄVLA VECKOR!?!?!?! Vad lever vi i för värld egentligen? Har jag gått och blivit en sån där marionettdocka? häng och släng, hit och dit. Men man kan ju inte klaga på att man lever livet iaf, haha! Det är ju bra skrattretande eller hur? Livet
Internt


Blev bjuden på fest idag. Kanske lika bra att gå dit så att jag kan må dåligt imorgon också, men vem vet, det kanske finns en glimta hopp i det där vi nu kallar livet.



Nog om att tycka synd om sig själv, nu ska jag göra mig sjukt snygg, gå ner på systemet, äta nå jävligt fett med en fantastisk kvinna, Madelene Gustavsson detta blir fruktansvärt fånigt och klyschigt, men Madelene, tack för att du finns. Utan dig skulle jag nog legat i ett lerigt mörkt maskigt hål, vara död alltså.
Utan dig skulle jag inte leva livet



Currykyckling.

Stefan till Therese: Vill du smaka på min baguette?


Lång tystnad...



Therese: Nej tack, jag gillar inte såsen..



he he he.





Hårväxt

Jag satt och studerade min kropp imorse. Hårig, vit apa var väl det jag kom fram till. Jag ansade mig i armhålorna men jag orkar verkligen inte raka mina ben, de är sjukt håriga, men det är iaf ingen som ska glo på mina ben jag har ju nämligen kommit på att jag ska leva i celibat.

HAHA. ja..

Jag kanske borde gå i terapi, typ "sluta vara så jävla kräsen och nonchalant terapi". Jag skulle behöva en skvätt av "slappna av och sluta grubbla medicinen" (stavas det så?)

Nu ska jag suga i mig en zatzumazzzzz och vandra ner på stan. Catch you on the flipside!
 

Bröllopsfotogroafen

Som ni kanske förstår av rubriken så var jag på bio igår med min bror och Therese. Vi såg den omtalande filmen bröllopsfotografen. Mycket bra film tills han klippte håret tyckte Stefan. Men enligt mig är den mycket värd att se. Jag gillar Ulf Malmros filmer, jag drar väl typ 60 repliker om dagen från Smala sussie, det brukar oftast vara: "äckligt, äckligt äre" på en sån där extrem värmländska.






Vi var förövrigt i arboga och hälsade på bror Martin och Alex (3 år) Alex sprang runt och sa "hamra med stjärten."
Vi diskuterade jultomten och kom då fram till att tomtens fru heter farbror Stefan.
När Alex blir stor ska han ha en blå limousine som han ska köra till västerås med för att handla böcker. 
Vi såg även en smula på pippi långstrump (typ världens bästa brud) och jag fick fråga Alexander (återigen 3 år) om vilken dosa som användes till vad, de har typ fyra stycken, hur fan ska man veta vilken som hör till vad liksom?









"Det är krabba men bry dig inte om det du" (återigen med värmlandsk dialekt.)

Sjukt kul!

Okej jag vet, det är typ mitt femte inlägg idag men nu har jag så mycket att säga. Jag la ut min blogg på fejjan och har redan fått jättemycket kommentarer vilket är jätteuppskattat! Jag hoppas att ni fortsätter läsa min blogg, blöta slemmiga kyssar på er alla!

Från förra helgen på B&S, jag tror jag ska vara en dinosauriefågel, tycker jag lyckas ganska bra med det.


ANTM

Snyggaste bruden i ANTM cycle 12?13?


Jag ska klippa mig såhär kort tänkte jag.


Kaffesump



Min mobil är så fruktansvärt bra.





Jag har läst i cosmo att kaffe/kaffesump ska vara bra för blodcirkulationen, så imorse efter en kaffefrukost tog jag med mig kaffesumpen till duschen och skrubbade, det var faktiskt som en peeling, skitfräsigt. Detta ska jag fortsätta med så får vi se om min apelsinhud blir aningen slätare.



Jag nös nyss på min arm, den är inte utan snor.


H&M

Köpte ny kavaj från H&M igår



 

 


Tånaglar

Jag har funderat länge på att klippa mina tånaglar men det har liksom inte blivit av, på ett ganska långt tag.
Så idag satte jag mig i arbeta och började klippa, det märktes att det var längesen, nästan groteskt. Det är under hösten när man blir sådär deppig (inklusive andra faktorer) då man slutar ansa sig på diverse kroppsdelar.

Jag ser framför mig, om 40 år ligger jag där ensam i min husvagn, på en maläten soffa, en fylld hink med fimpar och en halvdrucken öl. Mina tånaglar har växt och grott sig starka (gultonade) och kan med hjälp av dem göra olika sysslar, exempelvis rispa bort intorkad kaksmet ur en bunke. Jag kanske till och med kan livnära mig på mina tånaglar, kvinnan med de gigantiska tånaglarna, fantastiskt. Självklart dör jag i en brand eftersom jag somnar med en cigarett i handen.


Nog om tånaglar. Någon som blev äcklad? jag kräktes lite.


" Det här är den värsta dagen i mit liv! Jag ska skriva en bok av Mio Wallin: den värsta dagen i mitt liv! " gärna med en barnsligt hes röst annars funkar det inte.

besatt

Helt besatt av den här låten! Jag hörde den på new yorker häromdagen och nu finns den i bröstkorgen bland alla revben och blodkärl!




genius next door

Det är lite kul att skriva rubriker som är helt ologiska.

Snart ska jag iväg till Nenna och festa! parteeeey. Min outfit idag känns nu aningen playboy inspirerad, vet inte om jag kanske borde byta. Men samtidigt så måste jag försöka fånga nicke borgs blick, han kanske gillar porr, för det gör väl alla killar, eller?

Cowpenga

Åter i Köping på visit de fem närmsta veckorna. Fan jag håller med Madde, man lever inte sitt liv som man borde. Varför drar man inte bra iväg någonstans och typ jobbar och bara lever, gör det man egentligen vill göra. Varför är man så dum i huvet och stannar kvar i den här skiten? Usch, nu jävlar ska vi leva livet.. Ska bara spara pengar först..

Vi gjorde en snabb roadtrip igår till Kristinehamn och till Köping igen, Madde spanade in lyan medan jag packade kläder och diskade, när jag diskade så råkade ett glas gå sönder och åka in i mina fingrar, jävlar vad det rann blod, de va lite kul.

Idag fikade vi, chokladpaj..nomnomnom. Madde härmade mig som vanligt.

hehe min syster läste upp ett roligt citat, det var någon som kände sig som en påse bajs, anledning minns jag inte riktigt men mycket roande. Men hur känner sig då en påse bajs? Det är ju innehållet som räknas också, och det är ju inte alltid densamma, och vems? konsistens? storlek? Jag känner att det blir ett långt inlägg om jag inte slutar nu.

Nivån börjar gå under min systerdotters, hon är 6 år, ej okej.



På lovet ska jag och Caroline spela på forum, hoppas att det går lite bättre än sist haha. herregud, vilket fail.

Nytt

Jag tänkte att jag skulle börja på nytt med bloggen och kanske faktiskt skriva meningsfulla saker och inte typ: idag har jag ingenting att säga men ... osv...

Jag vill ju iofs inte ta bort alla inlägg så frågan är om man ska starta en helt ny blogg.

RSS 2.0