03.00

Sammandragning hit, sammandragning dit och så vidare. Undrar hur länge latensfasen ska hålla i sig. Värkarna gör tillräckligt ont för att hålla mig vaken men inte tillräckligt ont för att få mig på dåligt humör!:) tog en dusch tidigare och tänkte att jag skulle vara lite fräsch inför förlossningen så passade på att raka benen, lägga en skrubbmask och en hårinpackning!


Känner att jag har lite idétorka så här mitt i natten, vet inte riktigt vad jag ska göra i all tristess. Jag kan ju inte direkt ta en tur med bilen, gå en promenad eller så.. Det kan ju hända vad som helst. Ska nog äta havregrynsgröt och kolla på någon mysig film!


Gravidfoton

Igår tog vi oss ut i kylan för att ta lite gravidfoton ute vid fågeltornet vid malmön. Ida fotade, Elin assisterade och jag stod modell. Jag blev otroligt chockad över att se hur stor jag blivit, men inte så konstigt att man ser svullen ut, det är ju trots allt bara tio dagar kvar. Tack tjejer <3
 
 
 
Vi tog även några foton inomhus förra veckan, det kommer fler bilder därifrån sen :).
 

13 dagar kvar

Nu har jag såna jobbiga förvärkar så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen.. För er som undrar hur det känns så är det som att gå runt med konstant mensvärk, känns som att jag bor i duschen för tillfället, bästa värmekällan som hjälper mot smärtan.
 
Vill att bebisen ska komma ut nu, dels för smärtan men också för att vi längtar så otroligt mycket. Nu har vi fått vänta tillräckligt tycker jag!
 
Tommy är helt säker på att hon kommer komma tidigare än beräknat datum (18:e November), jag vet inte vad jag tror, jag bara går och hoppas. Hon är ju liksom klar nu, känns mest som att hon ligger och skaver där inne för att hon har skadeglädje, lik mig då i så fall ;)
 
Ska lägga mig under täcket och äta lite yoghurt och tycka synd om mig själv, det är jag bäst på :)

RSS 2.0