Malta 2011

Utsikt från poolen :)
Lena Dåverstrand
V.I.P- rummets feta terass

Funghi



Filip den store










Visar upp mina schimpansarmar


On stranger tides

Var i Karlstad, såg pirates 4 och en jättegullig liten toalett!

Vårruset 2011

Sprang vårruset i år igen, 2 minuter sämre än förra året men det gör ingenting ^^ Jag är ganska nöjd ändå. Men nästa år, då jävlar!

En kaffe i solen

En kaffe i solen med goda vänner slår aldrig fel, mer kaffe i solen åt folket!


Chick habit


TAGGAD

Jag vet inte vad det är för fel på mig, kanske en skvätt för mycket kaffe? INGEN ANING!? Men jag är så sjukligt taggad så folk kan nog tro att jag går på speed, har vunnit typ tusen matcher i tetris och svettas som en gris, funderar på en dusch och systemet!!!!
AAA! Ni mnåste läsa detta i ultrarapid för att det ska ge effekt så ni vet, så alla ni slöisar som sitter hemma och lartar er, gå ut, ta en öl hoppa bock!
Imorgon natt åker jag till malta och jag längtar ihjäl mig, ska bli så skönt att få komma bort ifrån examensarbetet ett tag, TRALLALAAAA.

Aprilhimlen

Filip
Stefan
Båt

Jag älskar min kamera

Tyvärr kommer jag inte kunna ta med den till Malta på grund av stöldrisken och med tanke på hur slarvig jag är skulle det nog aldrig fungera... :(

Opponent vs författare

Idag var det opponering hela förmiddagen. Rikhard var opponent för mitt arbete, han var väldigt noggrann och det märktes att han granskat mitt arbete noggrant. Just kanske därför, töntig som jag är satt och stortjöt. Examensarbetet ska vara inne den 3:e Juni och det visar sig att jag bland annat har skrivit alldeles för mycket, frustrationen var på en extremt hög nivå i klassrummet ett tag..
Men sen käkade vi lunch på thaien så nu känns allt lite lättare :) Mat+Bella=Sant.
Igår var vi på Pirates of the caribbean 4 i 3D, det var rätt häftiga effekter men hade lika gärna kunna sett filmen utan 3D. Tyckte mest man blev yr och så var det suddigt på vissa ställen i filmen. Men om man ser på helheten så var filmen bra. Min man aka Jack Sparrow var lika het som vanligt!



På natten till söndag åker vi till Malta, jag försöker packa så lite som det går men jag har aldrig varit en särkilt duktig "packare". Jag tror jag får be Vera att hjälpa mig lite :)
Nu ska jag nog ta en lite powenap innan jag fortsätter, hejåhej!

I´ll remember you




Efter helgens bravader passar den här låten in fint i sammanhanget.
Fick besök av Maria, vi skulle ta det lungt, ta någon öl och plugga lite. Det blev istället lite hårdkörning. Efterfesten varade till kvart i nio då de sista gick hem. Någon fick en bläckmustasch och vissa en hel del blåmärken. Sjukt värd helg!



Nu har jag lämnat in examensarbetet för opponering och det får helt enkelt bära eller brista, men det känns skönt att lämna det bakom mig en stund nu inför den slutgiltiga inlämningen. Och snart drar vi på studieresa till Malta, jag ska steka, dricka öl vid poolen..eller nej nej! Jag menar.. Dricka vatten på flaska, studera och diskutera sociologi... 


Finbesök

Om en timma kommer Maria hit och myser! Vi ska till mastis och äta tacos idag, imorgon blir det plugg och  lite fest sen blir det en rofylld söndag ^^

Snälla bli min igen



Letar efter nåt att säga som kan ändra allt, något mer än det jag redan sagt.

Vacker men sorglig låt :)


Majsommar

Fantastisk dag, började med massa, massa, massa plugg och sedan en kaffe i gräset tillsammans med Louise, Vera och Filip. Kan dagen bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det.. :) Och nu har jag tvättat tusen ikeapåsar med kläder och skurat rent mitt hem, så otroligt skönt när det är på riktigt rent! Det återstår bara att få in kläderna i garderoben, men det tar vi nog imorgon.
Det var ett tag sen jag fotade nu, har inte riktigt haft orken och inspirationen. Jag är ganska duktig på att fota en grej fem gånger för att vara säker på att få en bra bild. Men nu finns det inget mer diskutrymme på datorn så jag får nog göra något åt det, så småningom.
Slänger upp en bild på brorsan, bra för att han är så najz!

Köping

Bo i köping eller inte? Det är frågan..
Jag känner att jag börjar tröttna på min lägenhet och Kristinehamn, jag behöver något nytt, stort och fräscht! Örebro kanske?
Psychobillys och massa uteserveringar, låter det inte fantastiskt?!

Vatten å brö

Jag tror jag är en shopoholic.. Trots att hela min lön gick till att betala räkningar handlar jag ändå för mina sparpengar. Att spendera pengar gör mig lycklig, fast lyckan varar dock inte...Det är så jävla sorgligt att jag vet om mitt "problem" men inte gör särkilt mycket åt det. Dessutom har jag ingen plats i garderoben kvar heller. Så jag får pressa in allt för att det ska få plats och hiva ut allt för att komma åt det jag vill ha.. Stora problem eller hur? Haha...
Jag har jättesvårt att göra mig av med grejer också, jag tror att jag är lite girig på det sättet.. Men Isabell, nu skulle du ju tänka på "barnen i afrika" som faktiskt inte ens har mat för dagen...
Och jag har så lätt att tycka synd om mig själv. Just nu gror det en blåsa i munnen på mig som gör skitont, tror jag berättat och visat för alla den lilla, lilla, lilla blåsan...Ingen som egentligen tyckt synd om mig. De har faktiskt mest sett äcklade ut av mitt exponerade tandkött....
Nu ska jag skälla lite på FL2. Var fan håller ni hus? Varför kommer ni inte på mötena? Och även om ni inte kommer, gör ni någonting vettigt hemma med Maltaresan?! FFS!! Skärp er, det är faktiskt jävligt tröttsamt..Ni som bara skiter i oss andra och inte ens gör någonting hemma är otroligt respektlösa, ja, det är ni.

Valborg

Jag och Qornelia flummade runt i badhuset på lördagen och tog sedan en glass på stan. På kvällen blev det festligheter på ögir med Köping Hillbillies och the go getters, samt ett försök till att dansa med en erfaren buggare, kul men klumpigt antar jag..=D

På söndagen tog jag och Louise tåget mot örebro för att sedan ta bussen till kristinehamn som dock aldrig dök upp..

 


I skolan har man kul

 

 

 

Vi satt som vanligt i kafeterian och drack kaffe när jag hör ett hulkande ljud på min vänstra sida. Där sitter Sarah som bokstavligt talat kräks upp kaffe på bordet (bilden ovan).

Till en början lite läskigt men fruktansvärt multikul, grandiost och så vidare..


Vårglass

Det var friska vindar, molnigt och kallt men det var baske mig vår! Så jag och Filip tog en vårglass på stan!
Han visade även stolt upp sitt nya blocket-fynd Christoffer-Robin.

Sushi

Jag, Vera och Conny bestämde oss för att laga sushi, MUMMAH!

Opponering

Under den senaste veckan har det varit fullt upp. Besökt både mami och papi och min kusin Elin i guldsmedshyttan. Det är så otroligt mysigt där hon bor med utsikt över Rossvalen (en sjö), stora åkrar och en grusväg ner till vattnet. Otroligt idylliskt med all skog, ett riktigt lantliv.

Jag skulle vilja ha ett litet torp, ute på landet men cykelavstånd in till stan. Jag sa till Madelene förut att jag skulle vilja bo ute på landet och kunna ha djur som springer ute, inga grannar så att man kan gå runt naken om man så vill. Av någon anledning tycker hon att det var lite "peddo-varning" haha.

Maria påstår att jag kommer bli den nya "kattkvinnan" eftersom jag tycker det är skitjobbigt att bo ihop med andra men att jag skulle kunna tänka mig att ha katter som sällskap typ, eller en minigris..

Jag måste ha åldrats med typ femtio år, för min sysselsättning nu för tiden är att sticka, lösa korsord, pussla, göra egna fotoalbum och dricka kaffe. Vet inte riktigt vart det gick snett men bättre att dricka kaffe än snorta kokain, som man brukar säga!

Idag lånade jag sex stycken böcker på biblioteket som ska hjälpa mig i mitt examensarbete. Vi ska läsa 1000 sidor litteratur, jag har läst två än så länge.. Och arbetet ska vara inlämnat den 16:e maj för opponering...hmm... Det är alltså två veckor kvar...Men vafan! det går säkert fint ^^



RSS 2.0