Breaking Dawn

Okej, ingen mera skit nu. Veckan börjar väl sådär med en rejäl förkylning. Däremot har jag åkt inlines med Conny över två mil idag, och även fast mina luftrör är tunnare än piprensare just nu så gick det faktiskt riktigt bra :). Det är även dags för mig att börja äta bättre mat och dessutom dricka mindre alkohol, det har varit alldeles för mycket festande nu på senaste tiden, inget jag ångrar dock..

Nu ska jag kila över till Noelle och kolla på Eclipse, måste uppdatera mig lite inför Breaking dawn!

Hubba, hubba, hubba

Nighty night

Jag är så otroligt förkyld, dessutom har jag fetaste mensvärken. Jag känner inte att detta var världens bästa combo... Är detta karma? I så fall undrar jag vad jag gjort för fel den här gången???
Jag lämnade av Madelene på Karlskogas buss-station tidigare idag med en tår i ögat, så nu är jag ensam, igen... Jag vet att jag tjatar rätt mycket om hur synd det är om mig och det blir inte bättre när man inte kan andas genom näsan.
Imorgon ska jag och Conny åka inlines, hahah...Sedan ska jag och Noelle ta en fika i solen (föhoppningsvis).
Jag kan tänka mig att min blogg är rätt trist för tillfället, det är ju sjukt mycket roligare att titta på bilder än att läsa, jag förstår er/dig/Sarah som faktiskt läser min blogg med jämna mellanrum.
Nu ska jag göra te, titta på en barnfilm och kura ner mig i min säng... Godnatt på er :)

Hår

Imorgon kommer Madelene på återbesök efter att ha varit i köping och tröttnat direkt, förstår henne verkligen... Igår kom jag till en väldigt stor insikt som är personlig men som faktiskt har hjälpt mig att sakta men säkert släppa taget...Känns riktigt skönt att det hände till slut. Man kan inte tvinga sina känslor till något utan man får låta tiden läka alla sår, även fast det kan ta flera år.

På fredag ska jag till frisören, äntligen!!! ska bli skönt att få ett nytt jag. Jag har börjat plocka bort skit ur min lägenhet, kastat vissa saker, andra har hamnat på vinden, skaffar ny frisör, ska gå till arbetsförmedlingen och allt ska bara bli så bra!!! Idag är faktiskt första gången på säkert ett år som jag gör en riktig middag åt mig själv, helt otroligt...


Helgens bravader

Just nu sitter jag och lyssnar på skönsång av Madelene Gustavsson och Elin Berglund, somwhere over the rainbow. De kom hit i fredags, jag bjöd på köttbullar och sen körde vi hårt både fredag och lördag. Det har inneburit musik, ligga i gräs, stå på händer, gå skottkärra och nattbad=Mycket trevlig helg.
Längtar till nästa gång de kommer hit och river loss i den annars trökiga höla.
Hoppas alla haft en awesome helg!

RSS 2.0