Frisyr 2011

Jag har bestämt mig. Jag har jättelänge velat sätta i löshår men ja har verkligen inte råd, så jag satsar på en rejäl klippning till våren istället!
Ja kan dock inte bestämma mig för vilken frisyr som passar mig bäst?
Rosemarys baby eller den gamla hederliga pottfrisyren, vilket dilemma.....

Framtid i storstaden?

Jag går i trötthetens tecken.. Nu när jag bor med Alex och Maria verkar fusk med maten vara min största prioritet, lägg av nu! Det enda som händer att jag får ont i magen och den vanliga "åh nej jag åt bröd idag igen ångesten"... Men nu räcker det. Nu ska jag vara pigg och kry!
Sen blir det knappt någon träning heller, den träning man får är städningen, som jag lär få göra ofta hos de där soffpotatisarna, heheh..
Så nu sitter jag här i cafét i Frösundavik och funderar på min framtid. Jobb just här är kanske på gång efter utbildningen, då blir det som fritidsledare för folk som går på internat här. Sjukt intressant! Det tråkiga är att jag i så fall måste flytta ifrån mina nyfunna nära och kära.. Men allting för något gott med sig tror jag! Och dessutom ärdet  inte så långt om man tänker efter, det finns väl färdmedel för bövelen!
Jag hoppas vi får gå upp till hotellrummet snart, ska bli skönt att få sova inför en lång jobbdag imorgon!

Längtar till löning, då ska jag nog satsa på att skaffa mig en fet hårförlängning så jag slipper den här axellånga bajsfrisyren jag har på huvudet...

Filosofisk

Sitter på tåget mot Stockholm med Johnossi i Mp3n och kan inte sluta tänka på hur harmonisk jag känner mig. Innan jag kliver på tåget är perrongen smockad med människor och stressen finns där, tro mig. Så snart jag äntligen sätter mig till ro efter en timmas försening så är det lungt och tyst. Jag vet att hysterin kommer bli mer påtaglig så fort jag kliver av på perrongen men jag njuter just nu av ensamheten, lugnet och musiken. I mina tankar står jag på en scen framför gamla vänner och bekanta, jag och mitt band rockar loss till någon fin låt som exempelvis Glory days to come, och vi är så djävulskt grymma! Det bästa med tanken är att jag älskar att stå i fokus, jag har inga svettningar eller darr på rösten, ingen scenskräck finns där. En dag hoppas jag att min tanke faktiskt blir verklighet. Men tillsvidare får jag klinka på gitarren i ensamhet och öva mig framför spegeln..

57 år

Jag har klarat mig hela vintern utan att halka, men igår hände det ofattbara... Jag strosade med mina fästkumpaner mot Bishop och SCHWAP (Ja, det lät så) så ramlade jag och slog i röven... Det var ganska roligt dock. Men tro inte att det skulle bli den sista  gången! Nej nej, väl på vägen hem hinner jag dratta på ändan ännu en gång. Går ut från krogen lagom lullig och glad och tio meter bort SCHWAP! Jag ramlar...Två killar på andra sidan gatan bevittnar detta, så istället för att de ska skratta åt mig ska jag få dem att tycka synd om mig så jag hasar mig upp och gnyr ajajajaj, även fast det faktiskt inte gjorde direkt ont. Egentligen tror jag faktiskt att de ignorerade mig totalt.


Idag vaknade jag som tur var självmant två timmar innan dopet skulle äga rum, förbannade jävla ringklocka som inte verkar fungera. Dopet var jättefint, det var högmässa också så de tände ljus för personer som dött. Det var bland annat en människa som bara blev 57 år, då blev jag faktiskt ledsen och det visade sig i lite tårar. Kom att tänka på att mina föräldrar båda är 60 år så jag blir lite skrämd att dödsfall sker i så pass "ung" ålder.

Det är därför jag hatar att fylla år. Tror jag har varit deppig på att alla mina födelsedagar sen jag var 15, för blir jag äldre så betyder det att mina föräldrar blir äldre. Jag blir så rädd att de inte ska få uppleva mina barn och så. Ni kanske tycker det låter fånigt men jag grubblar jättemycket på det här. Så nu förstår nog alla varför jag har åldersnoja. Jag är 21 år och letar rynkor i ansiktet, men ju fler rynkor desto fler skratt i livet! För vem fan vill dö med ett slätt ansikte??

Oh no!



Skön låt med Marina and the Diamonds, lyssna och riv loss!

Outfit





Lägger in lite bilder på dagens outfit :)

En myströja, mina fina boots, vit blus. Enkelt och fräääscht ^^

Kaffekick?

Jag är sjukt pepp just nu!! Ikväll är det partaj och jag har hunnit med alla mina bestyr! Jag undrar bara hur länge den här kaffekicken håller i sig? Måste nog dricka mer! Just nu äter jag ägg som en utsvulten gris, nöffar och tuggar frenetiskt!



Och så lyssnar jag på Working 9 to 5 med Dolly Parton, vad är det som händer!? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Nikon

Jag älskar min kamera! Den är så awesome!. Synd att de inte gör såna här kameror i miniminimini format så att man kan ha med den överallt, för tyvärr är den ju ganska otymplig men jag tycker om den ändå <3



Redhead

Samson came back to bed, told me that my hair was red..






La Fiesta

Idag blir det mycket att göra!



1. Vakna, Check!
2. Kaffe&Frulle, Check!
3. Surfa lite, Check!
4. Köpa doppresent
5. Köpa öl
6. Fixa mig
7. Gå till Madelene
8. La Fiesta!


Så jag har en del saker kvar att göra...




Igår hade jag och Madelene fredagsmys! Vi åt kebabpizza, (med extra sås såklart!) ostbågar, godis och drack cola. Snacka om matkoma.3000... Vill inte ens räkna hur många kalorier jag stoppade i mig, samtidigt som jag känner att jag faktiskt inte behöver ha ångest över att äta skräpmat ibland, så jag har bestämt mig för att inte ha det :)

Ack värmeland du sköna

Jag kan nog inte nämna i ord hur mycket jag föraktar sj´s hemsida. Den fungerar aldrig som den ska och hur många gånger man ens försöker att få en mobilbiljett så fungerar det ändå inte. SJ Ni suger!
Men jag måste ju ändå använda mig av SJ, annars kommer man ju ingenstans!!
Åker hem till Köping idag, blir själv hemma hos mamma och pappa medan de göttar sig på SPA, lite avundsjuk men de förtjänar att få komma bort lite. Så idag ska jag och Madelene ha pyjamaspartymys!!Imorgon blir det lite festligheter hos Frida och på Söndag är det dop som gäller :)
Ska bli skönt att komma härifrån ett tag, men kan inte låta bli att undra hur vädret är i Köping, säkert som här i värmland antar jag.
På Måndag är det ju alla hjärtans dag och jag ska få vara med om en överraskning, det var inte en resa till månen så vad kan det då vara??Så sjukt spännande! WhoopWhoop!
Ack värmeland du sköna, vi ses på Måndag!

Angelina Jolie & Reinfeldt

Igår sov jag hemma hos Stefan, jag och Isabell sov skavfötter och hon var lite nedstämd så jag tänkte: Nu ska hon få somna med ett leende på läpparna! Så jag bajsade henne i ansiktet och vi skrattade väldigt gott åt det.
Hehe, nä. Jag gjorde faktiskt inte det...
Men jag frågade henne: Om du fick vara en fis för en dag, vems rumpa skulle du vilja vara i då? och varför? Den första hon sa var Reinfeldt, som typ en slags hämnd för att han är kass antar jag, sedan sa hon mig eller Stefan. För grejen var nämligen att man kunde kontrollera hur mycket man skulle låta och vid vilken tidpunkt, och då frågade hon mig samma sak. Så jag funderade ett tag sen sa jag typ Angelina Jolie eller någon som ofta är på röda mattan, jätteroligt om hon skulle dra av världens mest högljudda fis, heheh.. Sweet revenge.
Egentligen har jag ingenting emot Angelina Jolie, vacker kvinna med aningen konstiga läppar och en personlighet som inte riktigt verkar existera, jag finner henne bara ytterst märklig.

Foto

 


Exakt vad jag vill

Det bästa med att det är kasst väder är att man får chansen till att mysa till det lite hemma! Så nu ska jag göra te, äta yoghurt, tända ljus och kolla på en film.. Idag blir det nog skönheten och odjuret!
Det bästa med att bo själv är att man kan göra exakt vad man vill:
1. Man kan kolla på precis vad man vill på tv
2. Man kan gå naken (oavsett vad man gör)
3. Man kan sjunga och spela utan att störa någon (grannar är ovesäntligt)
4. Spela vilken musik man vill utan att någon byter låt på spotify utan tillåtelse! (Det är så äckligt!)
5. Den enda man behöver göra fint för är sig själv, utom vid besök dock...
Det enda negatvia är väl att man i vissa stunder känner sig lite ensam.
Filip sa en gång ett bra citet till mig: Det är skönt att vara ensam men att inte känna sig ensam.
Stämmer mycket bra!

Misärväder

Seriöst!
Vad är det som händer?? Jag var sjukt inställd på att snön var på väg att försvinna! Men så klart inte...
Jävla pissdag! Rent utsagt.
och så tyckte jag att det var jättesmart att cykla till skolan, icke! Tog fan 45 minuter att komma hem som normalt vis tar typ 20 att gå utan snö. Och så fastnade snöskiten under stänkskärmarna hela tiden! Jag var allvarligt talat på väg att börja tjura flera gånger för att jag blev så frustrerad, och så glömde jag vantar såklart, VANTJÄVLAR!
Sen var det en and som bestämde sig för att bajsa mitt framför mig på vägen hem.. Och då tänkte jag, JA MEN GÖR DET DÅ FÖR I HELVETE, MEN JAG TÄNKER FAN INTE TRAMPA I DET OM DU TROR DET!
Räcker det inte med 2 månader snö? Visst det är roligt ett litet tag men sen är det ju fan ingen som tycker det är kul längre, känns som ett jävla skämt. Haaha jaja det var kul en stund men nu börjar det bli överdrivet, men seriöst sluta det är inte kul längre....Hallå!!!!
Det roliga är att även fast jag vet att det inte går att cykla i 5000 meter snö så försöker jag ändå.
Jag ska faan! Så riskerar man att ramla 30 gånger på vägen hem innan att man inser att det faktiskt är helt omöjligt..
OCH OCH OCH! Så blir man jätteblöt och jättekall!

Bodaborg

Så här glad kan en nyduschad tjej se ut!
Idag var det team awesome som regerade på bodaborg. Alltså jag, Lise och Sarah...Okej regerade kanske var att ta i men det var sjukt kul! Bodaborg passar perfekt för mig, då får jag stoltsera med  mina monkeyskills!! Spökrummet var så jävla vidrigt, massa barnskratt och gråt för den delen och äckliga barnvisor...läskigt men grandiost!
Bodaborg får 8 grisklövar av tio för vissa banor fungerade inte riktigt som de skulle, trist  =/

Bananas are for monkeys

Fett ovärd dag! Har suttit och kollat på tv hela dagen, den enda gången jag rört mig är när jag varit tvungen att kissa eller för att titta i kylskåpet. Haha, jag är så jävla slö! Men imorgon blir det skärpning! Då ska vi till bodaborg och Alex ska vara snäll och väcka mig så jag vaknar i tid...Tack! :)
När jag sitter här och filosoferar kommer jag på hur jävla awesome Com Hem reklamerna är! Och hur sjukt kass all annan reklam är, vicks blå reklamen är så jävla värdelös! Ibland när en  dålig reklam kommer upp så byter jag frenetiskt kanal i feta paniken, får typ dödsångest av dåliga reklamer. Så reklam får faktiskt 9 kräkningar av 10. och com hem reklamerna helt klart 10 grisklövar av 10!

Kristinehamn



I see you masturbating!

Heheh, någon anonym person tyckte att jag skulle bli medlem i jehovas vittnen för att då skulle säkert ringklocketerrorn upphöra..Men det känns ju kanske lite overkill?
Alex tyckte han fick en fantastisk idé om att han skulle öppna dörren naken nästa gång de ringer på, De skulle förmodligen dö av skräck, men jag vill ju inte bli ansvarig för någons död...
Så jag kom på att jag faktiskt kan säga att jag är sjukt ointresserad
Sökte på Jehovas vittnen på google. Fantastisk bild, don´t you think?

All i´m mising is a black guitar


Glee - Telephone

Ja jag vet, det är säkert skittöntigt och otroligt tonårsaktigt men jag tycker att serien Glee är helt fantastisk!

Mozarella&Salami



Igår vaknade upp med den vanliga söndagsångesten, inte för att jag var bakis utan för att det var söndag. Just de här dagarna kan vara riktigt jobbiga, för då vet man att man måste åka hem oavsett vart man befinner sig och förbereda sig inför den kommande veckan.. Så jag och Alex tog en liten runda på stan och köpte ett draperi till deras badrum och sen avrundade vi söndagen med lite pizza på en jättemysig restaurang.

Pizzan var fantastiskt god, min mage tyckte dock inte att det var en särkilt bra idé men de var det värt :)

LeTired

Nyvaken tjej med senaste inköpet, love it.






Tror faktiskt att jag intalat mig själv att jag är sjuk för att jag inte orkade ta mig mot skolan till sista lektionen.. Men ärligt talat så undrar jag hur värt det är när man inte ens lägger de tidigare lektionerna på minnet..

Wake me up, before you go go!

Klockan är 11.17...Jag har varit vaken i 17 minuter och funderat på vad fan det var som hände?! Och varför det var så ljust och trevligt när jag vaknade. Förstår inte varför jag inte vaknar av min väckarklocka och jag vet att jag ställde in den på 06.00!
Jag blir så irriterad på mig själv, det måste bli skärpning på det här nu!
Och så det var nån jävel som ringde på och sprang iväg för tio minuter sen, säkert en sån där jehovas vittnen som verkar vara inställda på att jag ska gå med i den där skiten. De envisas verkligen med mig!
Låt mig va!

Ordbajsar


Jag vet faktiskt inte hur många inlägg jag skrivit idag. Tycker dock det är väldigt skönt att skriva av sig med jämna mellanrum, ventilera sig lite.

De närmaste veckorna kommer vara fullspäckade med aktiviteter, nu till helgen åker jag till Köping för att gå på min yngsta systerdotter Qorlines dop. Helgen efter detta åker jag till Stockholm och jobbar lite. Sen blir det massor av praktik och studerande.

Samtidigt som det är kul att aktivera sig så känner jag sjukt mycket stress. Stressen har visat sig i mitt ansikte->finnar! Det har dock lugnat ner sig nu efter en jobblös vecka. Vet dock inte hur jag ska få ihop lönen inför kommande månad när jag kommer bo i Karlstad och praktisera...Får nog tyvärr nalla av mina sparpengar...Och jag känner lite oro över att bli inneboende. Jag är lite rädd för att vi ska gå varandra på nerverna och bli trötta på varandra i onödan. Jag är ju gärna ensam långa stunder men man får helt enkelt anstränga sig extra mycket för att inte vara överkänslig, vilket jag kan vara ganska duktig på i många fall.

Dags att sova kanske..
Natti natti


Bloggtorka?

Inte för min del iaf! Känner att jag hamnat i ett jävla flow den här månaden.. Funderar starkt på om jag faktiskt borde gå och ta en dusch? är ju trots allt rätt svett efter hemgången från tågstationen och ett hetsigt tetrisspelande..Det kanske är dags att tvaga sig när man är för rädd för att lukta sig under armarna? Det kan ju faktiskt bo någonting där som mer än gärna ger ifrån sig konstiga odörer.. Okej. Nu är inte jag så ofräsch som det låter(eller?) för jag duschade faktiskt imorse, men ändå..
Igår såg jag och karlstadsborna på Tangled, jag blev helt förtrollad av den här filmen! Hästen Maximus är ju helt klart bäst! Han är självaste Mr. Awesome! Rekommenderar starkt den här filmen! Den får nog faktiskt hela 9,5 grisklövar av 10! Jag har faktiskt ingen motivering till varför den inte riktigt fick hel pott men något fel finns alltid att hitta. JO! en förresten.. Ljudet var lite före, fast det var i och för sig Alex fel som laddade hem den, hähäh...
Nästa vecka är det sista veckan i skolan innan praktiken! Ska bli jävligt gött att få komma ut i arbetslivet ett tag och sprida sina kunskaper, typ..
Maximus
Pascal, även en favorit i filmen!

Ansiksbok

Tror att jag och Maria hade den sjukaste konversationen på facebook någonsin.. Täkte att jag skulle kopiera in det i inlägget men tror det är lite för brutalt. Det roliga var att vi skrev alldeles öppet om diverse otrevligheter. Till exempel om Marias pubishår...
Säg mig, är det inte lite funky och britney spears-aktigt ändå?

Bensaxen

Måste bara lägga upp en bild på Maria i sin fina tröja som hon hittade på second hand för 50 spänn! Snacka om fynd. Tyvärr syns det inte på bilden men den går i guld och brunt a la Marja, pretty!

Tradera

Vann ett par asnajsiga örhängen på tradera för en billig peng. Tradera is he shiet!

<3 Paint

Gör som Kissie!
Retuschera dina bilder och en garanti att du blir nöjd med resultatet. Måste nog säga att första bilden är en personlig favorit. Den speglar verkligen min inre skönhet :)

Söndagar

Åh dessa eländiga söndagar då man måste åka hem och förbereda sig inför en ny skolvecka, vill inte!!
Känner mig sjukt opepp på skola nu. Vill bara att den ska vara över så att jag kan börja arbeta..


Dagens inköp

Var med Maria och handlade lite på Monki idag, blev två tröjor och ett armband med läder och lite kedjor. Båda tröjorna kostade 400 från början men tack vare rean så fick jag både tröjorna för 200 kronor. Fett najs!
Min svarta tröja har dock inga knappar :)

Lunchkonversation på biblioteket

Alex: Alltså, uggs och snowjoggers är så jävla fult!
Bell&Maria: Ja de är ju rätt fula men assköna..
Alex: (nonchalant) Kaniner kan också vara assköna att riva upp och ta på sig.
Bella: Tänk vad bra det var om kaniner inte hade någon känsel, då kunde man riva upp dem i ryggen och ha dem som skor. Fatta vad snabbt Det skulle gå!
Tystnad..
Alex: Det där är nog det sjukaste jag hört någonsin..

bakis sms

Anonym: Hej, vad gör ni?
B: Vi kollar på rugby vad gör du?
Anonym: Usch va tråkigt :P. Jag ligger i fosterställning och mår oförskämt dåligt! Jag blir alltid så bakis nu för tiden.
B: Nu för tiden?:P Stackare, känner du dig sällskapsjuk?
Anonym: Haha! Det har blivit värre med åren:P Jag känner mig sjukt osocial tragiskt nog! Kul igår?
B: Ja det var najs^^ Själv då ?blev det ligga?
A: Jag skulle ju gå hem! Möter en kompis (blaaablaa) festar till fyra, ligger lite, går till skolan, sover till sex, fikar till halv nio och nu fosterställning.
B:trevligt med ett ligg!Jag undrar om den lycklige möjligvis heter Per?
A:Nej nej, låg med kråkan
B: Kråkan? låter segt och benigt, var det ölkorv eller mer faluvariant?
B: Köttbulle!!?!
A:Ja det var Per. Det var köttbulle!! Haha nej men det var rätt medelmåtta.
B: Jag visste det! Var det en samba eller mer tryckare i sänghalmen?
B: Helvete vad jag är fyndig idag!!
A: Haha! Helt klart en tryckare. JA! skoja inte att du är. Håller på att garva ihjäl mig här borta.
B: Inte särkilt värt då eller? Fast lite penis är ju alltid trevligt. Fick du snaska på hans sav?
A: Jag var ju inte direkt i form att prestera heller. Typiskt fyllejuck! Jaja, penis är penis. snaskade ej sav..
B: Kötte då?
B: Du gjorde det alltså?? Smakade det häst?
A: Men va? Inge kötte(usch som fän) MEn ja, smaka häst som sallad typ. fast krispigt.

B: C glömde ta på sig sina kalsonger idag innan i gick hit. Han kör french style. Många buttcracksögonblivk blir det..
A: Haha, älskar att han glömde. Då är mn mör virrig! Har inte riktigt förstått mig på buttcracksänniskor.
B:Nej jag tänker på D när jag hör det ordet, fruktansvärt!!
A: Usch ja! Håller med, kommer inte kunna sova inatt..
B: Haha mardrömmar om när hon trycker upp stjärten i ansiktet på dig?
A: Precis, och sen fiser hon mig i ansiktetså det kommer lite bajs. Gön/brunt är det också!
B:Asgarv


Så här kan en konversation se ut mellan två polare som är småtrötta och bakis...

Svalor

Måste bara säga att jag älskar min fina klänning med svalor på. Den är köpt på Metro, kanske inte den mest ultimata shoppingbutiken men ibland kan man hitta små fynd där, gosh!

Lite boobaction, men det bjur jag på...

Praktik!

Åh jag är så glad just nu. Pratade med de på praktikplatsen och de sa att de gärna tar emot en praktikant!
En tyngd lyfte från mina axlar! Livet blev plötsligt mycket enklare att hantera. Känns som att jag har tagit kontrollen över mitt liv igen. Fabulöst!
Så på fredag ska jag dra till praktiken och kolla läget,AAAAAAAAAAAH!!! Jag är så glad, går inte ens att beskriva hur exalterad jag blev.
Men nu är det dags för en lugn stund med lite te och top model, gööött..

Tandläkaren

Dagen har varit vacker och ganska produktiv. Jag har hunnit varit i skolan, hos tandläkaren, på banken, lunchat med Filip och handlat på apoteket. Hur vuxen är man egentligen?? Måste typ varit minst tusen vuxenpoäng för mig idag! 

Solen skiner och det är så jävla gött! Så säger Filip att det ska bli typ 20-grader i Mars, tack för den...

Okej, så hur mycket kostade tandläkarbesöket? Fucking 1080 spänn! Och då fick jag ändå rabatt! Sen ska jag tillbaka dit om en månad för att laga ett hål....arsel... Sen hade jag typ sju småhål som går att åtgärda på egen hand. Snacka om kass kvalitet på tänder man har. Och JA, jag borstar tänderna morgon och kväll, ibland dubbelt upp till och med.

Men annars hade jag väldigt fräsch mun entligt tandhygienisten, inga infektioner i tanköttet eller så, SCORE!

Snart ska jag hem och packa för gymet och relaxen, dagen kommer handla om att ta hand om mig själv och bara götta mig!





Jag har fortfarande ingen praktik dock. Detta stör mig fruktansvärt, hoppas att dem ringer upp mig snart så jag får veta, annars är det nog kört för min del. Jag vill inte praktisera i sommar, jag vill vara klar!


Är jag fem år eller?

I wish, speciellt när man hänger i badhuset. Ärligt talat så blir jag sjukt exalterad så fort jag närmar mig vatten. Plaskar, skriker och springer runt och fjantar mig.. Fast inte själv dock, måste ju ha en partner in crime annars skulle väl folk tro att jag är sjuk i huvudet (kanske redan har fått den stämpeln iofs).
Jag var alltså i badhuset idag och plaskade med ett par pälz från klassen. Svinroligt men jävlar vad torr man blir i ögonen. Man kanske kan jämföra tetris med att bada i klor?
1. Torr i ögonen
2. Tokhets
3. Ja, det var väl typ den jämförelsen man kunde göra...
HAHA!

En störd grej hände igår. Jag är ju the master of facerape och smsrape. Igår hände detta mig, Sarah Spehtz bestämde sig för att dra några sms till bland annat min mor, min bror, Alexander och ett par stycken till. Jag började få skitskumma mess och fattade noll vad de snackade om. Tills jag kollade utskicket där det stod "jag bajsade precis ut ett grishuvud". Good one Sarah, I taught you well...
Mamma ringde mig väldigt förvirrat, jag förklarade och vi skrattade tillsammans.. Tack och lov.
Fast min sms rape var nästan mer vågad. Den jag gjorde på Sarah skickade jag till några lärare, hennes föräldrar och så vidare. Hennes pappa undrade varför hon hade bajs i håret? HAHA!
Så ett tips är ju att absolut inte lämna mobilen eller facebook öppet för allmänheten, även och man bara ska pissa. För det straffar sig, dagens sanning.



JA, jag vet. Vi är sjukt omogna, bajs är det enda samtalsämnet som går runt i klassrummet..he he h...

Tetrisfreak

Så sitter jag och spelar Tetris, IGEN. Jag är så koncentrerad att jag glömmer bort att blinka och stirrar på skärmen så att min ögon typ skrumpnar ihop av torrhet. Snart kommer de ramla ut som russin i mitt knä och jag kommer kunna äta dem till frukost.
Det är inte konstigt att varje gång man blundar så tänker man på olika tetriskombinationer. Hur hjärntvättad är man på en skala?? Men fan vad roligt det är ändå! Jag tänker tillbaka på gymnasietiden då vi musikare satt och spelade tetris tills fingrarna blödde. Och hur vår lärare på alla datalektioner alltid börade med frasen "alla stänger av tetris nu".
En gång sa han "tänk om ni någon gång faktiskt satt och studerade när jag kom in i klassrummet istället för att ni spelade tetris", som om det skulle vara totalt omöjligtt? Men han hade nog rätt....

Bubbel

Snart är det dags att börja gå mot skolan, idag på idrotten ska några i klassen dra iväg till Sannabadet för att träna lite på gymet och sedan bada, bubbla och basta! Det ska bli så sjukt härligt ^^
Imorgon ska jag och Vera ta en spadag på Relaxen, då är det ansiktsmask, hårinpackning och bodyscrub som gäller. Samt att bada ångbastu och bubbla såklart!
MMmyyys!

RSS 2.0