Måste UT!

Efter en smärre panikångest attack en kvart efter att man vaknat och känner att jag måste ut härifrån! Så visade det sig att det blev en mysig dag. Först ett dopp i Vänern sedan storhandla och grilla och därefter gå vidare till The Pub, träffa Mats och dricka lite bacardi Breezer. Som sagt i helhet en solig, fin och mysig dag.

Imorgon får jag finbesök av Madelene och Elin! Känns som att det kommer bli en galen helg! Suparfredag och kanske lite Ringokonsert på lördag ^^.

Imorgon bitti ska jag och Vera ta en långpromenad och sedan ska vi ha mysipysi någonstans (hemlighetstämlpad info). HIHI.

Jag har funderat, grubblat och tänkt och kommit fram till att 1. Killar är idioter (Inget nytt jag vet) 2. Jag måste skaffa mig en hobby. 3. Jag måste skaffa mig ett jobb.

Så jag borde nog skriva in mig på arbetsförmedlingen snarast möjligast........

Roadtrip

Hemma återigen efter en filmkväll med Björn, pizzapaj och cola. Vi såg London boulevard och The kings speech. Båda filmerna var bra men det kunde ha varit en högre periferi i London boulevard, om ni förstår vad jag menar..

Igår grillade vi ute på gräsplanen och hade det rätt så trevligt faktiskt. Jag hade dock inte tänkt igenom själva grillningsmomentet. Jag kan rekommendera att inte grilla fryst fläskfilé utan marinad, speciellt inte på en engångsgrill. Det tog ungefär 1,5 h för att det skulle kunna vidröras av tungspetsen. Men däremot tyckte alla andra det var ganska roligt att titta på. Vi skar upp fläskfilén och snart bildades däri en liten blodpöl, Jag konstaterar; "Känner att jag inte är riktigt lika hungrig nu som när vi kom", en halvamerikanare mumlar något i stil med; "Looks lika a sloppy vagina" något som både jag och Maria också konstaterat.. Så ni kanske förstår att matlusten inte låg på topp.
Jag och Maria vaknade sedan ganska förvånat klockan två idag, jag tog mig en funderade och Nej, jag drack faktiskt ingenting igår så vad fan hände?

Idag har jag rensat hela mig lägenhet på en massa trams, otroligt skönt. Kastat ett berg med omaka strumpor, (berg är dock en underdrift) och frågat mig själv vart alla andra strumpmakar tagit vägen?! Och sedan fått en aha-känsla varför jag nätt och jämt kunde stänga byrån. Har också rensat ut lite kläder och skor, vissa av sakerna gjorde lite ont i hjärtat att lägga i kassen men samtidigt så är mycket trasigt och jag det bara för att jag har svårt att släppa tag om saker men när jag väl gör det så är det en sorts befrielse.

Imorgon är det Måndag, alla har jobb och jag ligger hemma och har ångest. Varför? Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag har precis slutat plugga och har jobbat sedan jag var 15, är det inte okej att ta det lungt då? Jag tycker nog faktiskt att jag får chilla. Grejen är ju att alla andra jobbar, så jag har ingen att hänga med heller på dagarna, därför jag sysselsätter mig med att städa lägenheten, städade BAKOM SPISEN senast idag, då har man lite att göra...


Efter midsommar funderar jag och Maria på att ta en liten Sverige-roadtrip, hör av er om ni är sugna! Sökes inte; tråkiga par eller deprimerade singlar, det finns redan två.

Dr. Jones a la Aqua!

Hur kan man känna sig ensam och nedstämd när man ändå vill vara ifred? För det är exakt den känslan jag har nu. Som sådana dagar jag skrev om förut då man är fruktansvärt uttråkad  men inte vill hitta på något med någon. Jag blir så otroligt rastlös på kvällarna, det är skönt att få komma hem och vara ifred några timmar men sen blir den här behaglighetskänslan en växande känsla av ensamhet.. Jag tror jag måste skaffa en minigris, den skulle nog heta Samuel.
Men visst är det sjukt dumt egentligen när man tänker efter, jag lyssnar på nedstämd musik när jag är nedstämd och tvärtom när jag är glad. Vad är upp med mitt problem?! Skärpning! Just därför ska jag lyssna på Dr. Jones a la Aqua!

Imorgon blir det nog ett par öl med Mats på The Pub, trevligt sällskap+öl, bättre combo? Svårt att toppa det.
Fråga!
Varför är det lättare att nysa nr man tittar in i lampor och dylikt? Någon som vet? Och lägg av! Jag vill inte googla.

Fröken optimist, eller?

Är det meningen att jag ska äta citron och kolla på Kalle och chokladfabriken själv? IGEN?! Jag är så innerligt trött på att vara själv, men samtidigt så kommer jag inte överens med någon, har jag störda principer eller är det bara jag som hittar fel?
Isabell 35 år, nunna+katt+kalle och chokladfabriken=sant, AAAAAAAAAH!
Nej men skämt åt sido, det är ju ganska gött att vara själv när allt kommer omkring, ingen som klagar på skitig disk, ingen som klagar på att det är ostädat, precis som jag skulle göra om någon var roomie med mig haha!
"Man är aldrig så ensam som man bestämmer sig för att vara"

Tisdag

eller är det onsdag? Shit! Jag vet fan inte =O. Well well. Idag kom Stefan hem till mig åtta och käkade frukost, när han drog iväg och jobbade passade jag på att storstäda, damma, diska, dammsuga.. ja ni vet... Sen kan jag inte riktigt minns om jag gjort något mer produktivt under dagen, har försökt fått tag i någon att umgås med men de flesta har varit upptagna :( Jävla arbetare... Så jag har fördrivit tiden med att spela tetris och tyckt synd om mig själv.
Men! Jag tog faktiskt en promenad till stjärnhallen och fick med mig fyra citroner hem fast jag bara skulle köpa steksmör. Varför?!
Jag har såååååååååååå trååååkigt...Det är en sån där dag när man har tråkigt men egentligen inte riktigt vill göra något, sådana dager suger.
Jag måste bara lägga in en liten diskussion här angående exflickvänner och expojkvänner,  vad är upp med er? Visst det sägs att det tar 4 årstider att komma över någon och visst jag kan också vara rätt deppad länge över gamla killar men vafan! Ni som är ex och har ny partner, är det scysst att ta er ex mobil och skicka iväg vidriga och taskiga meddelanden till vänner och bekanta? Är det schysst att om man nu ändå ska vara "vänner" förstöra bekantskapskretsen för den andre? Nej, det är fruktansvärt omoget och patetiskt. Så lägg av! Gå vidare och låt personen vara lycklig på håll, även fast du själv få stå och titta på.
Omotiverad bild på katt

Längesen


Working girl

Hemma i köping återigen men åker snart mot kristinehamn. Det blir aldrig en lugn stund när man är hemma, sist jag var hem bytte vi däck på forden till sommardäck och tvättade den ren. Igår fyllde jag och pappa på grus längs grunden och så har jag målat spegelramar. Idag har vi tvagat Stefans båt samt tvättat mammas och Stefans bil. Som sagt en working girl, känner mig så fett grym!

I Fredags var det skolavslutning, mycket tårar och skratt. Det blev trerätters middag på Koriander i Karlstad och sedan röjde vi loss på dansgolvet. I lördags åkte jag till Falun för att fota Anna iförd balklänning och sedan grillade jag och Stefan med Annas familj på kvännen, sjukt mysigt :).

Har jag nämnt att jag är ruskigt förkyld, smått febrig och allmänt hängig? Det verkar vara en tradition jag har att bli förkyld/sjuk lagom runt midsommar och min födelsedag...typiskt.

Vad ska ni göra på midsommar? Jag funderar på att åka till Falun men kan inte riktigt bestämma mig :).

Jag kommer lägga upp lite bilder från balen och avslutningen vid ett senare tillfälle, tills dess Hejåhej!

Det surrar en äcklig fluga

Den är enorm, låter som en lastbil och är allmänt vidrig. "Flugor, de är så jävla irriterande, dem gör ju ingenting" (Citat; Filip Tolf)

Idag klockan tre ska examensarbetet vara inlämnat. Ingen mer opponering utan nu gäller det! Det känns lite osäkert men gick upp tidigt för att kunna finslipa det lite...Håll tummarna för mig!


Skulle vara roligt att bli blond igen, dock väldigt jobbigt att underhålla det.. Vad tycker ni?


RSS 2.0