Blod

Idag var jag hos doktorn, han är jääääääääättelång och jääääääääättestor och har LABBAR STORA SOM DASSLOCK, jag ser på honom fascinerat, vilken karl!

 jag fick kila till labbet för blodprov :

Jag sitter med armen redo att bli stucken i armen då sköterskan frågar om det är okej att hennes elev (från ryssland, om det nu spelar någon roll) sticker hål i armen på mig, jag tvekar och hon säger då men det är ingen fara hon har stuckit många förut... M okej säger jag, eleven drar åt spännet fett hårt runt min arm och kör i nålen och...Drar ut den igen??? blodet kommer fort och i stor mängd, jag sitter och stirrar på min blödande arm medans ryskan konstaterar att det blöder....jag tänker, No shit? Sköterskan försäkrar mig om att det inte är någon fara och plåstrar om mitt armveck, vi byter arm och kör samma procedur (denna gång med den vanliga sköterskan som använder en aning mildare metod) och fyller upp fem st provrör...Vilken dag!


Farbror Doktorn

Imorgon ska jag till Fahrensteiner för att kolla min sköldkördel (stavas det så) och mitt blodvärde..kulkul.....nej, men lika bra. Sedan blir det jobb...BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ..

Jag ska hjälpa Tanne med lite kläder till halloween, ska bli skoj =D


Jag är så depp nu för tiden, den enda gången jag är riktigt peppad är på fredagar, får då vet jag att jag kommer ösa i mig alkohol, vet inte om det har någonting med ensamheten att göra men det är nästan ända gången jag har riktigt kul sen jag slutade skolan..

Nu ska jag skriva in min som arbetssökande och komma bort härifrån. Hej å hej


Halloween

Fäzt på Lördag. Kom!

Idag satt jag två timmar på trafikskolan och pluggade, jag är grymt duktig.

Har fått reda på att min kompis, kompis, är kompis med James Bourne (Busted) och hans familj, och hon sov där för nån helg sen... Jag dör? Vad är det som händer? Hur fan gick det här till? Jag måste blir kompis med min kompis kompis så jag kan bli kompis med James, tyvärr är hans Ashley Simpson liknande flickvän ett hinder...Men vafan! Man kan ju få drömma haha.

Så nu skiter jag i Zac Efron, jag fortsätter med kändiscrushen på James så kan Zac vara tvåa på min lista ... hahah..



Kusinvitamin

I helgen kom min kusin och hälsade på, oerhört trevligt  tänkte jag och bjöd henne varmt in i min lilla stuga... eh.



Vi kilade över till flygande mattan, åt plankstek och svepte ett varsitt glas rött, for vidare till Nikki på lite förpartaj och sedan till Hantis som vanligt.... Jag tvingade ut Elin på dansgolvet och sedan stod hon där resten av kvällen, själv vet jag inte vad jag höll på med, men det är ju inte ovanligt att jag brukar lalla runt där helt ensam.



Lördagen spenderade vi hemma mest hela dagen med tanke på att en viss person var lite bakis (inte jag) och idag gjorde vi köttfärssås och sen åkta hon hem : (...mycket sorgligt ... 

fäzt

Fäzt igår hos caroline, mycket, mycket trevligt.
 Ville nästan inte gå därifrån, men vi gick till Nikki och sedan vidare till hantis, jag blev uppraggad av en brud, det var kul men jag gick mest runt ensam för att jag kunde inte hitta någon, så jag var nog ganska på lyset. Efter stängning hängde jag på hem till Fredrik där lilla Ida befann sig, vi spelade kens till halv fyra, mycket trevligt !! Vilken efterfest alltså! haha.....

idag kom syskonbarnen hem, jag ligger och halvsover och hör Qornelia säga: Ska jag väcka Isabell? Och jag tänker åh nej.....

Hon tjatade om en jävla fiskedamm hela dagen...


Jag kollade på Båda high school musical filmerna idag, rätt kassa skådisar faktiskt men jag fick en liten kändiscrush på Zac Efron, fruktansvärt snygg. Jag gillar inte hans tjej däremot, eller snarare rösten urs!


Kändiscrusher:

1.Brian - Backstreet boys
2. Ben - A1
3 James - Busted
4. Zac - High school musical

Jag är en sån tönt haha.

Freitag

Varför är killar såna idioter?






Idag fick jag ett halsband av Duraid med ett kors på..jag frågade varför, han sa present...Vad ska jag göra? Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad han håller på med.

Work it

Idag var jag ner till trafikskolan för ännu en spännande körlektion, landsväg. ...

Började kl 11 och slutade för tjugo minuter sedan, alltså kl 21.


Min arbetskamrat förklarade idag hur mycket han älskade mig och sedan pussade han mig på kinden och bjöd mig på en cola..... jag blev rädd och jag hoppas verkligen att det är så araber visar hur mycket de tycker om sina vänner annars blir jag lite orolig....eller jävligt orolig.

Elin hälsade på mig också, verkligen trevligt. Vi ska till gymmet imorgon och köra på fett hårt!!!

Fäzt

Igår var det fest hos ekan, det var helt okej men jag kände mig dock inte helt tillfredställd med situationen och drog därför vidare till hantis. Där träffade jag Caroline, Robert, Anna och några nya kisar, det var rätt kul =D

Jag skulle egentligen fått ledigt från jobbet idag men så ringer Matti på mobilen, 2 ggr, jag svarar inte......


Jag ringer upp några timmar senare, självklart vill han att jag ska jobba. jag jobbar i två timmar och kräver vitlöksbröd m tzatziki och greko grillspett, jag får det!

Jag har kommit på en ny mjölkdrink, jag tänker ej berätta receptet men jag kan ju erkänna att den är helt fantastiskt god!!!
Mumma.

Nu är jag hemma, jag är trött men som vanligt känner jag mig instängd, jag är så trött på att bara vara hemma och titta på tv!

COME SAVE ME JEBUS

Halka

Jag körde halka idag, blev sjukt frustrerad på min körskolelärare eftersom att jag hade noll koll på vad jag skulle göra. Men det var rätt kul faktiskt, man inser verkligen hur sjukt svårt det är att agera i en sådan situation, sen var det bara full fart till jobbet. Elin kom dit, fett najs! Vi gick till myrornas m.m. och åt kladdkaka på waynes! namnam.

okej

Det är faktiskt inte min enda favvislåt med smk, jag gillar nog nästan alla deras låtar men den som tuggar med öppen mun dör är ju sjukt härlig..


Idag pluggade jag fan stenhårt på teorin och övingskörde. Min lärare för denna gång, micke, som brukar vara väldigt skeptisk (inte bara mot mig) sa faktiskt att jag körde bra, JAG KÖRDE BRA. så fantastiskt för mig!!!!

Jag skulle träna på min maskin idag, det gick ju sådär, stod väl på den i 30 sekunder sen kändes det så ovärt...fyfan vad lat jag är =D

Jag stör mig på extremt snygga människor, speciellt när de vet att de är snygga och så säger de att de är fula..MEN HÅLL KÄFTEN...Det är som när en pinnsmal brud säger att hon är fet...Men jag då? då måste ju hon tycka att jag är obese?????????

Jag är inte tjock, jag tycker inte att jag är det heller. Men ibland börjar man ju undra när en 45 kilos brud säger att hon har feta lår och jag tänker, men lägg av...såna vill man ju bara slå till på käften alltså.


Men jag är glad ändå, Duraid min s.k arbetskamrat är inte lika sur som vanligt längre...Fan vilken barnrumpa han är, det är ju skrattretande. Ful är han också urs.

work it

Favislåt: Hit me hard - smk



I helgen har jag jobbat, och varit sjukt trött. Men har fått en tid hos farbror doktorn så det ordnar nog upp sig snart!!!!

Min tand gick av för några dagar sen, för 6:e gången...det börjar bli lite tröttsamt. Imorgon kanske det blir piercing!! YAY


Tlööööt

Igår var det inflyttningsfäzt hos min lilla Carrou Barrou, hon var väldigt fin i håret vilket jag glömde att kommentera där så jag säger det nu! Vi for till Gillet där min bror Stefan dök upp, jag blev glad. Vi gled vidare till Hantis där jag träffa jättemycket braiga människor, träffade Peder, mycket trevlig men dock väldigt kort vistelse. tråkigt nog..Under nattens lopp hann jag sova fyra timmar (3-7), jag vaknade nämligen av att skator kraxade utanför fönstret, jag skulle kunna döda......... Började jobba kl 18-23 idag och kom precis hem, jag är fruktansvärt trött vilket är trist när man borde ha fett kul för att det är lördag, men man måste väl sova också antar jag..


Caroline, du ska få din kaffebryggare!


PussokramFU

...

Jag är så fruktansvärt trött på allt

RSS 2.0