Västerås





Idag ska jag fara till västerås och förhoppningsvis fynda som fan!

Melodifestivalen

Idag kollade jag, mamma, pappa, Stefan och Peder på melodifestivalen...jag tröttnade efter ett tag och satte mig för att pussla på mitt pussel som jag fick i julas.....Peder hängde på och så satt vi där sjuuukt länge, suckarna blev allt tyngre och till slut så gav vi upp...Det är fett jobbigt att pussla ibland....Men kul =D


Mitt innebandylag vann idag mot Linköping som var en väldigt viktig match... Jag satt som på nålar hela matchen, det var jävligt jämnt och i början och vi låg till och med under ett tag, men tjejerna gav aldrig upp och resultatet blev 5-3 =D !!! JAG VANN EN FRUKTKORG UNDER PAUSEN, FETT VIKTIG HÄNDELSE!!!! JAG VINNER ALDIRG MEN IDAG, IDAG HÄNDE DET, TRE KILO MED FRUKT AV OLIKA SLAG OCH LITE GODIS!!! HELT JÄVLA OTROLIGT!

Hej hopp

Sitter i skolan och spelar TETRIS..m.m. . I lördags var det fest för min bror Stefan fyllde 23 år och min andra bror Martin hade födelsedagsfest, hela 30 år blev han!!! Major Scandals spelade och de var väldigt bra må jag säga!
                 I Söndags spelade jag innebandy i Örebro och Mariestad, vi vann första matchen med 8-5 och förlorade nästa match med 4-8 (det sista laget spelar i division 1 och vi är bara damjuniorer än så länge, SÅDESÅ!) det var skitkul men jobbigt eftersom jag inte var hemma på hela dagen....så åt vi på burger king vilket sög för att det smakar arsel..


Idag ska jag va med Tannie =D 

Skoldag

Första dagen i skolan efter lovet. Har varit så grymt trött. Jobbat som funktionär på rullstolsrugbyn i helgen, och min bruscha var grymmast som vanligt =D

Sovit ca tio timmar i helgen... Kanske får skylla mig själv lite med tanke på att jag drog på fest i helgen, en fest där jag var nykter vilket är min "nya grej" nu för tiden... Jag får inte så mycket ut av att vara onykter längre, det enda jag blir är sömnig vilket känns ganska värdelöst... Självklart är inte alkoholdrickandet helt uteslutet i framtiden, redan nästa helg ska jag dricka lite :D Sen har vi ju Studenten och peace and love och sommar! :D:D:D:D:D!

RSS 2.0