Sep. 19, 2012

Fy satingen vad jag trivs på Mitt nya jobb! Jag har bara jobbat där i en månad men det känns som så otroligt mycket längre, allting verkar infalla väldigt naturligt :) Jag bara hoppas att hon vill ha tillbaka mig efter mammaledigheten!

Sitter just nu och njuter av en sista kopp kaffe innan avfärd.


Sep. 18, 2012

Blev mäkta imponerad av Tommy igår som bara helt plötsligt började städa, så himla fint "gråt gråt, skvätt skvätt". Sjukt roligt att man blir imponerad när en karl börjar städa, hehe. Igår var vi hos barnmorskan och allt var som det skulle, nästa gång så kommer hon förmodligen kolla hur bebisen ligger, om den har lagt sig tillrätta så att säga:) nu är det bara nio veckor kvar!!(förhoppningsvis).

Såg ett par flugor som fastnat med varandra på fönstret, det ser nästan ut som att den ena flugan suger på den andra, lite vardagsäckel.


London!

Bloggen krånglade en aning så här kommer lite fler bilder:)


London!

Jag har varit i London och stolt hejat på Stefan och såklart hela svenska landslaget i rullstolsrugby! Det var en riktigt frän upplevelse! Eftersom min mobilkamera är kass så tog jag tyvärr inte så mycket bilder som jag hade velat = /.


RSS 2.0