Skjut mig

Igår ville jag bara sjunka genom golvet och dö. Jag och Stefan hade haft en jättebra dag och haft skitroligt ihop och så slutar dagen med att jag tappar bort locket till oljepåfyllningen i bilen, Stefan blev förbannad med all rätt, och jag som redan känner mig värdelös hälften av tiden jag lever kände mig plötsligt ja, ännu mera värdelös.

Har jag en diagnos? Jag vet fan inte, men jag önskar att jag kunde få en diagnos så jag slapp må dåligt över hur jävla KASS jag är. Jag slår i saker jämt, jag tappar saker jämt, jag glömmer bort saker JÄMT och har sönder saker jämt. = Värdelös.

Så jag började såklart tjura för att jag kände mig så jävla dum...

nu är locket fixat men jag mår inte bättre för det ändå, det är inte första gången som Stefan blir arg på mig för att jag klantar till det, och honom vill jag aldrig göra besviken..

Jag försöker verkligen alltid att vara duktig, snäll och hjälpsam men jag måste ha varit jävligt dum eller någonting för det slutar alltid med att jag gör fel...Jag fattar verkligen inte hur det går till?

Festligt!


Awesome!

Ojojoj vad jag är trött på mina extensions. Jag borde egentligen göra något åt det men har inte haft ork eller pengar att gå till frisören, det ser inte bra ut längre, man kan säga att det syns rejält..
Men! Måste bara säga att jag älskar mitt gamla second hand fynd, klänning, blus eller vad man vill kalla det, den är bara..ja.. Awesome!

Mary Kay

LOUISE

VERA
MARINA
LENA
LINSSOPPA
ZNACKZ

Mary Kay

Jag var hos Vera på Mary Kay party häromdagen, kändes som att vara tillbaks i skolan igen när det var vår alldeles egna Lena Dåverstrand som höll i partyt. Det slutade men att jag köpte fyra produkter, En rengöring, en anti-age moisturizer (haha, ja jag vet), en dagcreme och en nattcreme. Fungerar svinbra! Blev även helt såld på deras ansiktsskrubb och mascara men det får jag köpa vid ett annat tillfälle när jag har det lite bättre ställt. Kan verkligen rekommendera dessa produkter!!

Fransyska

Idag far jag till Stockholm för att jobba. Stefan ska träna rugby och så ska jag kolla in hans nya lya, ska bli skitkul! Det var bra att Stefan kom redan igår för jag hade en skitdålig dag, usch vad jobbigt det var. Men  nu känns allt fint igen! :) Funderar faktiskt starkt på att flytta, jag älskar egentligen lägenheten men jag måste verkligen få jobb nu, dessutom vill jag inte lämna mina vänner som jag skaffat här...Usch vlket jävla dilemma, men vad gör man inte för överlevnad?
Just ja! Jag gjorde äppel och plommonkräm, det blev riktigt gott:) Den första som fick det till frukost var Mats =D
Han bjöd även mig på middag, ungsstekt fransyska, amnamn!!

It´s called the funeral

Innan jag åkte från köping passade jag på att plocka massa äpplen och plommon i trädgården och igår hade jag lite tråkigt så bestämde mig för att göra äppel och plommonkräm samt att tapetsera mina byrålådor!

Blev bara ännu mer sugen på att fixa till lite extra i lägenheten. Vi får väl se vad jag gör härnäst =D
Före och efter

Köping

I Lördags var det festiv stämning hemma hos Madelene, jag var väldigt duktig med att dricka vatten men var ändå påväg att spåra...Kan det ha berott på att någon annan var lika taggad som jag? Kanske :)

Vi gick ut på hantis och jag hade så jävla roligt! Mer sådana utgångar tack! Igår var jag sjukt seg hela dagen och sov typ 11 timmar inatt, det var riktigt gött. Jag lägger in lite vidriga bilder från i lördags vid ett senare tillfälle.



Bröd

Idag har jag bakat bröd! Och för första gången i mitt liv var det ätbart, rätt gott faktiskt och enkelt! Så nu har jag fått i mig frulle och ska snart ner i tvättstugan, skjut mig..

RSS 2.0