Förlåt

Jag har stått inför ett skitjobbigt val i flera månader och till slut så valde jag på grund av jobbet. Jag har varit arbetslös hela sommaren förutom de timmar då jag jobbat för stefan för att kunna betala mina räkningar. Eftersom jag inte fick jobb i Kristinehamn så sökte jag i Köping och fick ett vikariat.

Jag blev jätteglad över jobbet men samtidigt så mår jag så dåligt över att lämna mina vänner i Kristinehamn, jag förstår om ni tycker det är tråkigt men ni ska veta att jag känner likadant, mår faktiskt riktigt dåligt över detta just nu även fast jag borde vara glad över att jag fått jobb.

Jag vet inte när jag flyttar men introt börjar den 17:e, allting hände väldigt hastigt.. Jag vet att jag är otroligt dålig på att höra av mig, rent utav kass faktiskt och jag önskar jag hade orken att faktiskt ta upp telefonen och ringa oftare, jag försöker men jag är inte en sådan person. Men i mina tankar går att när man vet vilka ens riktiga vänner är, så vet man vart man har varandra och inte behöver ringa varandra så ofta, för vi älskar varandra ändå?

Åh jag hoppas ni inte lynchar mig för detta, jag finns bara ett samtal bort och 1,5 timmas bilfärd!


Förlåt.

RSS 2.0