Måleri

Målera.

Jag målade om min blåa vägg idag, den blev grå, väldigt bra faktiskt, allting matchar lite bättre i mitt rum nu : )

Caroline, det känns som om vi missar varandra hela tiden?


Imorgon blir det grillning hemma hos mig, och det blir tuttfest, vilket är lite oroande (tuttfest, motsatsen till korvfest) Jag tycker om korvfester, så jag hoppas verkligen att vi itne blir bara tjejer. det står jag nog inte ut med...

Läskigt

har hänt ett antal gånger nu att jag vaknat av att jag inte har någon känsel i armen, jag har legat på den på något skumt sätt så att den inte fått något blod, då kan jag inte ens röra den. svårt att förklara men det är fruktansvärt obehagligt och jag får grymt mycket panik varje gång det händer.

Klantig som jag är när jag skulle dammsuga häromdagen så ramlade röret till dammsugaren ur slangen, jag skulle försöka få tag i den innan den ramlade, på något jävla sätt lyckas jag armbåga röret mitt på "elarne". Mitt lillfinger och ringfinger domnar bort och det känns som att det brinner i armen, wtf?.


Längtar till på Fredag, kommer hem, ska jobba och sen fäzt : )

FÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄZT

FREDAG,LÖRDAG!


Måndag, Annandag påsk

Var hos min bror igår och spelade bingolotto. Var skitnära på att vinna 2 kg guld. Men med tanke på att det är mig vi pratar om så är det självklart att jag inte vinner.

SkärTorsdag

Skum vecka..

I Fredags var jag på Ögir, träffade massa gamla klasskompisar och andra polare, mycket kul. Det kändes skönt att gå till ett annat ställe än Hantis, det börjar bli fruktansvärt uttjatat...

Jag har inte så mycket att säga idag

im letired yez..

RSS 2.0